Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe Quincy Promes için devreye girdi

Fenerbahçe Quincy Promes için devreye girdi

Fenerbahçe, ara transfer döneminde sol kanat için Quincy Promes'i gündemine aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Quincy Promes için devreye girdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve liderliğini sürdüren Fenerbahçe, ara transferde de kadrosunu güçlendirmek istiyor. Sarı-Lacivertlilerin transferde ana hedefi stoper ve ön libero olsa da sol kanat takviyesinin de gündeme gelebileceği aktarıldı.

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'nin sol kanat adayı ise Quincy Promes. Bu sezon tüm kulvarlarda 19 maça çıkan 31 yaşındaki Hollandalı 7 gol, 8 asistlik katkı verdi. Deneyimli kanat oyuncusunun Spartak Moskova ile sözleşmesinin sezon sonunda bitiyor olması transferin önünü açıyor. Fenerbahçe, Promes'i kadrosuna katmak için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Quincy Promes kimdir?

Quincy Anton Promes (d. 4 Ocak 1992), forvet pozisyonunda görev yapan Hollandalı millî futbolcudur. Rossiyskaya Premyer-Liga takımlarından Spartak Moskova'da forma giymektedir.

Profesyonel kariyerine 2011 yılında Twente takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Go Ahead Eagles, Spartak Moskova, Sevilla, Ajax ve Spartak Moskova takımlarında forma giydi.

Promes evli ve üç çocuk babasıdır. Üçüncü çocukları, Spartak Moskova'nın lig şampiyonu olarak onaylanmasından hemen sonra, 8 Mayıs 2017'de dünyaya geldi. Eşi, üç çocuğu, annesi ve erkek kardeşiyle birlikte Moskova'da yaşıyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 732 m² tarla

Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 732 m² tarla