Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe Antalyaspor Deplasmanında 3 Puan Almak İstiyor

Fenerbahçe Antalyaspor Deplasmanında 3 Puan Almak İstiyor

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahce, Antalyaspor deplasmanında galibiyet arayacak. Sarı-lacivertliler, deplasmanda kırmızı-beyazlıları yenmek istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fenerbahçe Antalyaspor Deplasmanında 3 Puan Almak İstiyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yarın saat 19:00'da başlayacak olan bu zorlu mücadele, Fenerbahçe'nin zirve yarışındaki iddiasını sürdürmesi açısından büyük önem taşıyor.

Fenerbahçe Antalyaspor Deplasmanında 3 Puan Almak İstiyor

Fenerbahçe’nin Ligdeki Durumu

Geçtiğimiz hafta derbi maçında Galatasaray'a mağlup olarak ilk yenilgisini alan Fenerbahçe, bu sonuçla 32 maçlık yenilmezlik serisini de sonlandırmış oldu. Ancak sarı-lacivertliler, hafta içinde Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise karşısında 2-1'lik galibiyet alarak moral buldu. Fenerbahçe, ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puan toplayarak 2. sırada yer alıyor. Deplasman performansı ise dikkat çekici; sarı-lacivertliler son 22 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi.

Antalyaspor’un Performansı

Antalyaspor, bu sezon çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 8 puanla 10. sırada bulunan kırmızı-beyazlı ekip, ligde oynadığı son maçta Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Alex de Souza yönetiminde sahaya çıkacak olan Antalyaspor, güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Fenerbahçe ve Antalyaspor Arasında 57. Randevu

İki takım bugüne kadar Süper Lig'de 56 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, bu maçlardan 37'sini kazanırken, Antalyaspor sadece 8 galibiyet alabildi. 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler, bu mücadelelerde 102 gol kaydederken, Akdeniz temsilcisi 47 golle karşılık verdi. Antalya’da oynanan son maçta ise Fenerbahçe, 2-0'lık skorla galip gelmişti.

Son 9 Maçta Fenerbahçe Yenilgi Yüzü Görmedi

Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynadığı son 9 Süper Lig maçında yenilgi yaşamadı. Bu süreçte 6 galibiyet ve 3 beraberlik alan sarı-lacivertliler, rakip ağları 17 kez havalandırırken, kendi kalesinde 8 gol gördü. Antalyaspor, Fenerbahçe'ye karşı son galibiyetini 4 Ekim 2019'da İstanbul’da 1-0'lık sonuçla elde etmişti.

Deplasmanda Fenerbahçe Üstün

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon deplasmanda yenilgi almadan ligi tamamladı. Bu sezon da dış sahada namağlup unvanını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, ligde oynadığı son 22 deplasman maçında 18 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Bu süreçte rakip fileleri 22 kez havalandıran Fenerbahçe, 14 maçta ise kalesini gole kapattı.

Alex de Souza ve Mehmet Aurelio Fenerbahçe’ye Karşı

Fenerbahçe'de 2004-2012 yılları arasında forma giyen ve sarı-lacivertlilerin efsane isimlerinden biri olan Alex de Souza, Antalyaspor’un başında teknik direktör olarak eski takımına karşı sahaya çıkacak. Brezilyalı teknik adamın yardımcılığını ise bir başka eski Fenerbahçeli Mehmet Aurelio üstleniyor. Bu durum, mücadeleye ayrı bir heyecan katacak.

Maçı Cihan Aydın Yönetecek

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan bu zorlu mücadelede düdük, hakem Cihan Aydın’da olacak. Yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Serkan Çimen yaparken, maçın dördüncü hakemi Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'in Gazze'deki Saldırıları Devam Ediyor Ölü Sayısı 41 Bini Aştı

İsrail'in Gazze'deki Saldırıları Devam Ediyor Ölü Sayısı 41 Bini Aştı