Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe Kayserispor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı: Dzeko'nun Durumu Belirsiz

Fenerbahçe Kayserispor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı: Dzeko'nun Durumu Belirsiz

Fenerbahçe Futbol Takımı, Süper Lig’in 17. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı için bugün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla son hazırlıklarını tamamladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Kayserispor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı: Dzeko'nun Durumu Belirsiz
KAYNAK: İHA

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, koşu, ısınma, koordinasyon hareketleri ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Futbolcular daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarına odaklandı. Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel ve bireysel çalışmalar gerçekleştirildi.

A W101776 02

Edin Dzeko sahada olacak mı?

Ancak, antrenman sonrasında yaşadığı ağrı şikayeti üzerine hastanede MR görüntülenmesi yapılan Edin Dzeko'nun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiği ve tedavi sürecine başlandığı açıklandı. Bu durum, Dzeko'nun Kayserispor maçında sahada olup olmayacağı konusunda belirsizlik yarattı.

Fenerbahçe Futbol Takımı

Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladıktan sonra bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Kayseri’ye hareket edecek. Sarı-lacivertliler, bu önemli mücadelede taraftarlarının beklentilerini karşılamak adına galibiyet arayacak.

Fenerbahçe Futbol Takımı

Takım, ligdeki güçlü performansını sürdürmek ve üst sıralardaki yerini korumak amacıyla Kayserispor karşısında mücadele edecek. Maç sonuçlarının yanı sıra Dzeko'nun durumu da büyük bir merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstinat duvarından 10 metre aşağıya düşen çocuk yaralandı

İstinat duvarından 10 metre aşağıya düşen çocuk yaralandı