Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fatih Tekke şaşırdı: Beklenmeyen skor!

Fatih Tekke şaşırdı: Beklenmeyen skor!

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Samsunspor maçının ardından oyuncuların beklenmeyen performansı nedeniyle memnuniyetsizlik ifade etti. "Beklemediğimiz bir skor oldu" şeklinde konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Tekke şaşırdı: Beklenmeyen skor!
KAYNAK: İHA

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncuların beklenmeyen bir performans sergilediklerini belirterek, "Bugün beklemeyen bir skorla karşılaştık ve özellikle fazla süre almayan oyuncuların performansından memnun değiliz" dedi. Maçın enteresan bir şekilde geliştiğini ifade eden Tekke, her iki takımın da süre almayan oyuncularla sahaya çıktığını söyledi.

Teknik direktör, oyunun bir bölümünde yapılan bir hata sonucunda istenmeyen durumlar yaşandığını ve kullanmak istemedikleri oyuncuların fazla süre aldığını dile getirdi. Rakiplerine üstünlük sağlayamadıklarını ancak üzgün olduklarını belirten Fatih Tekke, "Sonuçta rakibin bize bir üstünlüğü yok, üç tane gol yedik. Üzgünüz. Mağlubiyetin her şekli üzücü" diye konuştu.

Gelecek dönemde önemli maçlarının olduğunu vurgulayan Tekke, sakat ve cezalı oyuncuların dönüşüyle birlikte daha olumlu bir süreç geçireceklerini umut etti. "Bu kolay bir süreç gözükmüyor. Ama bunu başaran oyuncularımla yine başaracağız gibi gözüküyor. İnşallah da öyle olur" diyen Tekke, taraftarlardan özellikle önemli maçlarda oyunculara destek olmalarını beklediklerini ifade etti.

Teknik direktör, bugün fazla süre almayan oyuncuların performansından memnun olmadıklarını ve beklenmeyen bir skorla karşılaştıklarını söyledi. Ligdeki önemli bir maça odaklanmaları gerektiğini belirten Fatih Tekke, taraftarların desteğinin önemine vurgu yaparak, "Cumartesi çok önemli bir maçımız var. Taraftarımızdan özellikle top oyuncuların ayağındayken onlara destek olmalarını bekliyoruz. Bu bizim için moral. Gelen rakip takımın hissedeceği duyguları biz kendimiz olumlu olarak yaşamak istiyoruz. Herkes üzgün. Bunun tek sorumlusu benim. Bunu kimse istemiyordu. Karşılığını bulamadık. Samsunspor’u tebrik ediyorum, önümüzde bakacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahmet Ercan'dan korkunç uyarı: Büyük deprem an meselesi

Ahmet Ercan'dan korkunç uyarı: Büyük deprem an meselesi