Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanyaspor Deplasmanda Kazandı! Fatih Tekke'den Maç Sonu Açıklamaları

Alanyaspor Deplasmanda Kazandı! Fatih Tekke'den Maç Sonu Açıklamaları

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Alanyaspor, Adana Demirspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle moral buldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor Deplasmanda Kazandı! Fatih Tekke'den Maç Sonu Açıklamaları
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor, Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla ayrılmayı başardı. Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, elde ettikleri galibiyetin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirtti. Tekke, bu galibiyetin takımın moralini yükselttiğini ve daha cesur bir oyun oynamalarını sağlayacağını ifade etti.

“İyiye Yakın Oynadık, Ancak Daha İyisini Yapabiliriz”

Teknik Direktör Fatih Tekke, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Çok iyi oyunlar oynayıp galibiyet alamadığımız maçlar oldu. Bugün iyiye yakın bir oyun sergiledik ama çok iyi diyemem" şeklinde konuştu. Takımının özellikle 90 dakika boyunca istenilenleri yerine getirdiğini belirten Tekke, bazı bölümlerde gösterilen performanstan memnun olduğunu söyledi.

Tekke, Alanyaspor'un genel anlamda pas kalitesi ve pas oranı yüksek bir takım olduğunu, ancak savunma konusunda eksikleri bulunduğunu da sözlerine ekledi. "Savunma anlamında bugün takım halinde gayet iyiydik. Oyunun ilk bölümünde fiziksel olarak düşüş yaşayan oyuncularım vardı ama bu 3 puan moral verici oldu" diyerek, savunmadaki iyileşmenin önemine vurgu yaptı.

“Mücadelemiz Geçen Seneden Devam Ediyor”

Geçtiğimiz sezonun bıraktıkları yerden devam ettiklerini dile getiren Fatih Tekke, "Geçen seneden kalan mücadelemiz sürüyor. Oyuncularım sahada ellerinden geleni yaptı ve bu galibiyet bizi cesaretlendirecek" dedi. Bu maçta oynayan ve oyuna sonradan dahil olan tüm oyuncuların ellerinden geleni yaptığını belirten Tekke, hepsini ayrı ayrı tebrik etti. Ayrıca, Adana Demirspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilediğini ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya'da Alev Topuna Dönen Otomobilde Yanarak Can Verdi

Sakarya'da Alev Topuna Dönen Otomobilde Yanarak Can Verdi