Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Manchester City Arsenal Karşısında Son Dakikada Beraberliği Kurtardı

Manchester City Arsenal Karşısında Son Dakikada Beraberliği Kurtardı

Manchester City, Premier Lig'in 5. haftasında Arsenal ile 2-2 berabere kalarak son dakikada puanı kurtardı. Haaland, Ronaldo'nun rekorunu egale etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manchester City Arsenal Karşısında Son Dakikada Beraberliği Kurtardı
KAYNAK: İHA

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City ve Arsenal, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede son dakikada gelen golle ev sahibi ekip beraberliği sağladı.

Maça Hızlı Başlayan City, İlk Yarıyı Geriye Düşerek Tamamladı

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte oyunun kontrolünü eline alan Manchester City, 9. dakikada yıldız forveti Erling Haaland'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak, konuk ekip Arsenal bu gole sadece 13 dakika dayanabildi ve 22. dakikada Riccardo Calafiori'nin şık golüyle skora denge getirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala, 45+1'de Gabriel ile öne geçen Arsenal, soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Arsenal'de Trossard Kırmızı Kart Gördü

İlk yarıda büyük bir efor sarf eden Arsenal'de 45+8. dakikada Leandro Trossard ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kırmızı kart, ikinci yarı boyunca Arsenal'i savunmada daha temkinli oynamaya zorladı.

City, 90+8'de John Stones İle Beraberliği Kurtardı

İkinci yarıda baskısını artıran Manchester City, Arsenal'in eksik kalmasını avantaja çevirmeye çalıştı. Ancak konuk ekip, savunmada başarılı bir performans sergiledi. Maçın son anlarına kadar gol arayışını sürdüren City, uzatma dakikalarının son saniyelerinde, 90+8'de John Stones'un kafasıyla durumu 2-2'ye getirdi ve maçı bu skorla tamamladı.

Arsenal İkinci Beraberliğini Aldı

Bu sonuçla birlikte Manchester City, bu sezon ligdeki ilk puan kaybını yaşarken, 13 puanla liderliğini sürdürdü. Arsenal ise ligdeki ikinci beraberliğini alarak 11 puanla 4. sırada yer aldı.

Gelecek Hafta City, Newcastle Deplasmanında

Premier Lig'in 6. haftasında Pep Guardiola'nın öğrencileri, zorlu Newcastle United deplasmanına konuk olacak. Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal ise kendi sahasında Leicester City'i ağırlayacak.

Erling Haaland, Ronaldo'nun Rekorunu Eşitledi

Maçta attığı golle dikkat çeken Erling Haaland, kariyerinde önemli bir başarıya daha imza attı. Norveçli golcü, 105. maçında 100 gole ulaşarak, Cristiano Ronaldo'nun bir kulüpte en hızlı 100 gol atan futbolcu rekorunu egale etti. Haaland, bu sezon Premier Lig'deki gol sayısını da 10'a yükseltti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Gölette Boğulan 4 Çocuğun Babasının Cansız Bedenine Ulaşıldı

Hatay'da Gölette Boğulan 4 Çocuğun Babasının Cansız Bedenine Ulaşıldı