Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Giovanni van Bronckhorst: “İkinci Golü Bulmakta Zorlandık”

Giovanni van Bronckhorst: “İkinci Golü Bulmakta Zorlandık”

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, maç sonrasında galibiyetten memnun olduğunu belirtti

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Giovanni van Bronckhorst: “İkinci Golü Bulmakta Zorlandık”
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında Eyüpspor ile karşılaştı ve zorlu geçen mücadelede sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maçın zorluk derecesinin yüksek olduğunu belirterek, "Zor bir maç oldu. İyi bir takıma karşı oynadık ve futbol oynamayı isteyen bir ekiple mücadele ettik" dedi.

“İkinci Golü Bulmalıyız”

Maçın özellikle ilk yarısında takımının iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirten van Bronckhorst, "Maça iyi başladık ve ilk golü bulduk ancak ikinci golü atmakta zorlandık. Bu, geliştirmemiz gereken bir alan. İlk golü bulduktan sonra skoru koruyamadık ve penaltıdan bir gol yedik. 1-1’den sonra galibiyet için tüm fırsatları zorladık ve sonunda ikinci golü bulduk" şeklinde konuştu. Ayrıca, maçın son dakikalarında buldukları golün kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan teknik adam, "Bence net bir penaltıydı. Gol geç geldi ama sonunda kazandık" ifadelerini kullandı.

“Hollanda’da Galibiyet İçin Sahada Olacağız”

UEFA Avrupa Ligi'nde gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Ajax mücadelesine de değinen Hollandalı teknik adam, "Ülkeme gideceğim için mutluyum. Türkiye’de ve İstanbul’da geçirdiğim zamandan da çok zevk alıyorum ama insanın evine dönmesi her zaman özeldir" dedi. Ajax'ın güçlü bir rakip olduğunu ve iyi bir hazırlık süreci geçireceklerini belirten van Bronckhorst, "Hazırlanmak için 3 günümüz var ve puanlar almamız gerekiyor. Galip gelmeye çalışacağız, evimizden uzakta da olsak hedefimiz galibiyet" şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini İzledim”

Bir gazetecinin Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkındaki sorusunu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Her hocanın kendi hazırlık tarzı vardır. Derbiler özel maçlardır ve en çok izlenen karşılaşmalardandır. Maçı izledim çünkü her iki takıma karşı da takımımı hazırlamam gerekiyor" dedi. Her iki takımın da iyi mücadele ettiğini ifade eden van Bronckhorst, "Fenerbahçe de çok maç oynadı, Galatasaray ile de daha yeni oynadık. Onları izlemek takımımızı taktiksel olarak hazırlamak için önemliydi" diye ekledi.

“Kadroda Olmayan Oyuncuların Çalışması Gerekiyor”

Bu maçta kadroda yer almayan Ernest Muçi ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan 49 yaşındaki teknik adam, "Bugün Muçi kadroda yoktu. Geçen hafta da Cher Ndou yoktu. Kadro oluştururken form durumuna ve oyuncunun genel performansına bakıyoruz. 21 kişilik bir kadro oluşturuyoruz ve 11 kişi sahaya çıkıyor. Kadroda olmayan oyuncuların da çok fazla çalışması gerekiyor" dedi. Ayrıca, kadroda 14 yabancı oyuncu bulundurabildiklerini ancak 12 yabancıyı maç kadrosuna yazabildiklerini belirten van Bronckhorst, "Her oyuncunun her idmanda hazır olduğunu göstermesi lazım" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar!23 Ekim Pazartesi Bugünün Kararları Ne?

Resmi Gazete'de Yeni Karar!23 Ekim Pazartesi Bugünün Kararları Ne?