Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Fırtına Gibi Esti! Giovanni van Bronckhorst Tarihe Geçti

Beşiktaş Fırtına Gibi Esti! Giovanni van Bronckhorst Tarihe Geçti

Beşiktaş, Eyüpspor’u 2-1 yenerek bu sezon iç sahadaki 4. galibiyetini aldı. Giovanni van Bronckhorst, iç sahada ilk üç maçını kazanan ilk teknik direktör oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Fırtına Gibi Esti! Giovanni van Bronckhorst Tarihe Geçti
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek bu sezon iç sahada oynadığı dördüncü resmi müsabakadan da 3 puanla ayrılmayı başardı. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de sahasında oynadığı önceki karşılaşmalarda Antalyaspor'u 4-2, Sivasspor'u ise 2-0 mağlup etmişti. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaştığı FC Lugano'yu da 5-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran Beşiktaş, taraftarı önünde adeta rakiplerine gözdağı veriyor.

Giovanni van Bronckhorst Tarihe Geçti

Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Süper Lig'deki başarılarıyla adından söz ettiriyor. Hollandalı teknik adam, bu galibiyetle birlikte 2000-2001 sezonunda Beşiktaş’ı çalıştıran İtalyan teknik direktör Nevio Scala’dan sonra ligde iç sahada ilk üç maçını kazanan ilk teknik direktör oldu. Siyah-beyazlı takımın başında çıktığı maçlarda hücum futbolunu ön plana çıkaran Van Bronckhorst, taraftarların da gönlünde taht kurdu.

49 yaşındaki teknik adam yönetimindeki Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda sırasıyla Antalyaspor'u 4-0, Sivasspor'u 2-0, Eyüpspor'u ise 2-1 mağlup etti. Nevio Scala'nın Beşiktaş'ı ise Yimpaş Yozgatspor'u 3-0, Rizespor'u 2-1 ve Fenerbahçe'yi de 3-0 yenmişti. Bu başarılarla Van Bronckhorst, uzun yıllar sonra Beşiktaş’ta bir ilke imza attı.

Milot Rashica, bu sezon İlk Gol Sevincini Yaşadı

Beşiktaş’ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica, Eyüpspor karşısında attığı golle bu sezon siyah-beyazlı formayla ilk kez gol sevinci yaşadı. Karşılaşmanın 20. dakikasında takımını öne geçiren Rashica, maçın kilidini açan isim oldu. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 8. maçında ilk golünü kaydetmiş oldu. Rashica, ligde ve Avrupa'da gösterdiği performansla dikkat çekerken, şu ana kadar takımına 3 asistle de katkı sağladı.

Immobile Durmuyor: 8 Maçta 8 Gol

Beşiktaş’ın İtalyan forveti Ciro Immobile, Eyüpspor karşısında uzatma dakikalarında attığı golle bu sezonki gol sayısını 8'e çıkardı. Bu sezon Süper Lig'deki 5. maçında 4. golünü atan tecrübeli golcü, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri'nde de 2 maçta 2 gol kaydetti. Ayrıca, Galatasaray ile oynanan TFF Süper Kupa mücadelesinde de ağları iki kez sarsan Immobile, Beşiktaş’ın gol yollarındaki en önemli ismi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Siyah-beyazlılar, Eyüpspor karşısında aldığı galibiyetle hem puanını yükseltti hem de iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürdü. Van Bronckhorst yönetiminde bu sezon hedefini zirve olarak belirleyen Beşiktaş, ligde ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ne Hazırlanıyor! Hızlı Başladı

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ne Hazırlanıyor! Hızlı Başladı