Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Deniz Kadah'tan şaşırtan açıklama: 'Sağlık sorunları nedeniyle transfer düşünmüyorum'

Deniz Kadah'tan şaşırtan açıklama: 'Sağlık sorunları nedeniyle transfer düşünmüyorum'

Deniz Kadah, Altay ile yollarını ayırmasının ardından yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle transferi düşünmediğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Kadah'tan şaşırtan açıklama: 'Sağlık sorunları nedeniyle transfer düşünmüyorum'
KAYNAK: İHA

Altay ile ara transfer döneminde yollarını ayıran Deniz Kadah, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ayrılışının arkasındaki sebepleri açıkladı. Kendisinin ve ailesinin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle transferi düşünmediğini ve hatta bir ara futbolu bırakma noktasına geldiğini ifade etti.

Sağlık Sorunları Ön Planda

Deniz Kadah'ın ailesinde yaşanan sağlık sorunları, transfer kararını etkileyen önemli bir faktör oldu. Bu durum, futbolculuğu bırakma noktasına gelmesine neden olan bir etken olarak belirtildi.

Kadah'ın Açıklaması

Deniz Kadah, açıklamasında ayrılışının maddi sebeplerle alakalı olmadığını vurguladı. Ayrıca, kendisine yapılan tekliflere rağmen transferi düşünmediğini ve kulübün aleyhine herhangi bir hukuki veya idari süreç başlatmadığını belirtti.

Teşekkürler

Son olarak, Deniz Kadah, Altay'a ve taraftarlarına teşekkürlerini iletti. Başkan, teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarına destekleri için minnettar olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Valisi Şahin'den Açıklama: Ekiplerimiz Sahada

Antalya Valisi Şahin'den Açıklama: Ekiplerimiz Sahada