Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Bizim kızlar ezip geçti !

Bizim kızlar ezip geçti !

Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nin 3 yıldır şampiyonu olan İzmir Konak Belediyespor’u önceki gün kendi evinde 4-0 mağlup eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da büyük mutluluk yaşanıyor. Ligde 48 maçtır yenilmeyen Konak Belediyespor karşısında ilk yarıy

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bizim kızlar ezip geçti !

Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nin 3 yıldır şampiyonu olan İzmir Konak Belediyespor’u önceki gün kendi evinde 4-0 mağlup eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da büyük mutluluk yaşanıyor. Ligde 48 maçtır yenilmeyen Konak Belediyespor karşısında ilk yarıyı golsüz berabere kapatan Antalya ekibi, ikinci yarıda Serra, Ada ve Selin (2)’in golleri ile rakibini mağlup etti. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Ege temsilcisini 4-0 yenerek 1119 gün sonra mağlubiyetle tanıştırdı.

Çarşamba günü Trabzon İdmanocağı

Muratpaşa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Konak Belediyespor galibiyeti ile 4 maçta 4’ncü galibiyetine imza attı. Bir maç eksiği bulunan Paşa’nın kadınları ile Konak Belediyespor’un ligde 12’şer puanı bulunuyor. Paşa’nın kadınları çarşamba günü kendi evlerinde Trabzon İdmanocağı ile erteleme karşılaşması oynayacaklar. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Trabzon temsilcisini mağlup etmesi durumunda liderlik koltuğunu Konak Belediyespor’dan teslim alacaklar.(Haber merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mutluluktan ağladı

Mutluluktan ağladı