Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Bilecik'e Balkan Şampiyonluğu geldi

Bilecik'e Balkan Şampiyonluğu geldi

Bilecik'ten çıkan genç yetenek Tuğba Çürük, Slovenya'da düzenlenen Ümit Genç U21 Balkan Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla Balkan şampiyonu oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bilecik'e Balkan Şampiyonluğu geldi
KAYNAK: İHA

12 farklı ülkeden 750 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, Ümitler Takım Kumite dalında bronz madalya kazanan Tuğba Çürük, Bilecik'e gurur yaşattı.

Şampiyonluk kupasını Bilecik'e getirdi

Antrenörüyle birlikte adeta bir gurur tablosu oluşturan Tuğba Çürük, rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kupasını Bilecik'e getirdi. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, başarılarına ortak olan sporcu ve antrenörü tebrik ederek, "Bu zafer, Bilecik sporunda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, önlerindeki başarı yolculuğunda başarılar diliyoruz" dedi.

Tuğba Çürük, Ümit Genç U21 Balkan Şampiyonası'ndaki zaferiyle hem kendi kariyerine önemli bir halka ekledi hem de Bilecik'in adını uluslararası arenada başarıyla duyurdu. Sporcu ve antrenörü, elde ettikleri bu başarıyla Bilecik'in spor potansiyelini daha da ön plana çıkardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor Abdullah Avcı ile yükselişini sürdürüyor

Trabzonspor Abdullah Avcı ile yükselişini sürdürüyor