Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Bilecik'te Yaşanan Tartışma Burdur'da Saldırıya Dönüştü

Bilecik'te Yaşanan Tartışma Burdur'da Saldırıya Dönüştü

Bilecik'te otobüsten indirilen yolcuların akrabaları, karışıklık yaratınca, Eskişehir'de hedef şaşıranlar oldu. Tartışmanın nedeni mola vermemeydi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bilecik'te Yaşanan Tartışma Burdur'da Saldırıya Dönüştü
KAYNAK: İHA

Bilecik’te otobüsten indirilen yolcuların akrabaları, Burdur Otogarı’nda Buzlu Turizm’e ait bir otobüse sopalarla saldırdı. Saldırganlar, Eskişehir'de değişen şoför ve muavinlerden habersiz oldukları için yanlış kişilere saldırdı.

Tartışmanın Sebebi Mola Vermeme

Olay, İstanbul’dan Antalya’ya gitmekte olan otobüste başladı. M.Ç. ve eşi Ş.Ç., otobüsün mola vermemesi üzerine muavin İ.M. ile tartıştı. Bunun üzerine çift, Bilecik'te otobüsten indirildi.

Saldırı Burdur Otogarı'nda Gerçekleşti

M.Ç. ve eşi, durumu Burdur’daki yakınlarına bildirdikten sonra taksi ile yola çıktı. Bu sırada otobüs yoluna devam edip Eskişehir’de şoför ve Kütahya’da muavin değiştirdi. Ancak Burdur’a vardıklarında, olaylardan habersiz yeni mürettebat Ali Çelebi, Yasin E. ve muavin Mustafa Erdoğan, otobüsten indirilen M.Ç. ve yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Sopalarla Saldırı

Şoför ve muavinler, yolcuların akrabaları R.Ç., Y.Ç., E.Ç., ve E.Ç. tarafından sopalarla darp edildi. Saldırganlar, otogara giriş yapan otobüsün camını da kırdıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Polis Hızla Şüphelileri Yakaladı

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, saldırganları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Saldırganlar, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldılar.

Mağdurlar Ne Dedi?

Saldırıya uğrayan muavin Mustafa Erdoğan, "Ne olduğunu bile anlamadan bir anda sopalarla saldırdılar. Bizimle ilgili olmayan bir sorun yüzünden darp edildik" dedi. Otobüs şoförü Ali Çelebi ise "Biz Eskişehir’den aracı devraldık. Olaylar bizden önce olmuş, ama bize saldırdılar" diyerek şikayetçi olduklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail’den Şam’a Büyük Saldırı: Ölü ve Yaralılar Var

İsrail’den Şam’a Büyük Saldırı: Ölü ve Yaralılar Var