Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş'ın 120. yılı anısına kartal heykeli açıldı

Beşiktaş'ın 120. yılı anısına kartal heykeli açıldı

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı ve kulübün 120. yılı anısına, Beşiktaş İskele Meydanı'na kartal heykeli yaptırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın 120. yılı anısına kartal heykeli açıldı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı ve kendi 120. yılı anısına, Beşiktaş İskele Meydanı’na kartal heykeli yaptırdı. Bu heykel, Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölümü Başkanı Bülent Çınar tarafından tasarlandı. Heykel, Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölümü Başkanı Bülent Çınar tarafından yapıldı. Heykel, 4 metre yüksekliğinde ve 6 metreye yakın kanatlı.

Açılışa katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 

'Değerli Beşiktaşlılar, yağmurlu bir gündeyiz, şarkılarımızda bile yağmurlu günde var biliyorsunuz. Beşiktaşımızın 120. yılını kutladığımız bu senede yönetimle birlikte aldığımız karar sonucunda bu meydanda yıllarca kaldığı sürece tüm Beşiktaşlıları selamlayacak, 4 metre yüksekliği, 6 metreye yakın da kanatları olan Kartal heykelini açıyoruz. Beşiktaş için hayırlı olsun diyorum. Her büyük, tarihi kurumun içerisinde onu temsil eden kelimeler, amblemler vardır. Kartal bizim amblemimiz. Kartalın hikayesini herkes iyi bilir. Yaşlandıkça tekrar yükselip, tekrar kendisini yenileyip, tekrar sıfırdan güçlü bir şekilde başlayabilen kartal söz konusu' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akciğer kanseri bilincine dikkat çeken etkinlik!

Akciğer kanseri bilincine dikkat çeken etkinlik!