Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Avustralya-Japonya Karşılaşması: Dünya Kupası Yolunda Kritik Mücadele

Avustralya-Japonya Karşılaşması: Dünya Kupası Yolunda Kritik Mücadele

Avustralya, Japonya ile oynayacağı kritik Asya Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmasında altıncı kez Dünya Kupası'na katılmak için sahaya çıkacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avustralya-Japonya Karşılaşması: Dünya Kupası Yolunda Kritik Mücadele
KAYNAK: Haber Merkezi

Avustralya, bugün Japonya ile karşılaşarak Asya Dünya Kupası Elemeleri'nde önemli bir sınav verecek. C Grubu'nda oynanacak olan bu karşılaşma, özellikle teknik direktör Tony Popovic için büyük bir anlam taşıyor. Popovic, Avustralya’nın başında çıktığı ikinci maçında, Dünya Kupası biletini kazanmak adına önemli bir galibiyet peşinde.

Popovic için hesaplaşma zamanı

Avustralya’nın yeni teknik direktörü Tony Popovic, eski takım arkadaşı ve şu an Japonya'nın teknik direktörü olan Hajime Moriyasu ile bir kez daha karşı karşıya geliyor. İkili, 1997-2001 yılları arasında Japonya'nın Sanfrecce Hiroshima kulübünde birlikte forma giymişti. Bu maç, iki eski dostun futbol bilgilerini sahada bir kez daha karşılaştırma fırsatı sunuyor.

Japonya'nın güçlü performansı

Japonya, Asya Dünya Kupası Elemeleri'nde sergilediği performansla dikkat çekiyor. Çin, Bahreyn ve Suudi Arabistan karşısında aldığı üç galibiyetle C Grubu'nda lider konumda olan Japonya, bu maçlarda tam 14 gol atarken kalesinde hiç gol görmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de tarımın gizli kahramanları kadın çiftçiler

Mersin'de tarımın gizli kahramanları kadın çiftçiler