Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Galatasaray Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı zorlu deplasman mücadelesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Bu zorlu karşılaşma öncesinde teknik direktör Okan Buruk, takıma taktiksel yönden önemli uyarılarda bulundu.

Dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla başladı

Antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular iki grup halinde 8'e 2 pas çalışması yaparak teknik ve hız üzerine odaklandı. Bu çalışmalar, takımın hem fiziksel dayanıklılığını hem de pas yeteneklerini geliştirmeyi hedefledi. Okan Buruk, özellikle pas trafiği ve oyun temposunun yükseltilmesi üzerinde durdu.

Çift kale maçla taktik çalışmaları tamamlandı

Günün son bölümünde Galatasaraylı futbolcular çift kale maç yaparak taktik çalışmalarını sürdürdü. Bu bölümde, Buruk'un oyuncularına verdiği direktifler dikkat çekti. Maç esnasında pozisyon alma, hızlı hücum geliştirme ve defansif organizasyonlar üzerinde detaylı olarak duruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ufuk Özkan’ın Yeni Nafakası Belli Oldu: Hiç Harcama Yapmasam Ödeyemem

Ufuk Özkan’ın Yeni Nafakası Belli Oldu: Hiç Harcama Yapmasam Ödeyemem