Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor A Milli Takım'ın Maçı İptal Oldu mu? Karar Verildi

A Milli Takım'ın Maçı İptal Oldu mu? Karar Verildi

A Milli Takım’ın İzlanda ile deplasmanda oynayacağı Uluslar Ligi karşılaşması, zemindeki buzlanma tehlikesi nedeniyle ertelenme ihtimaliyle gündeme gelmişti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milli Takım'ın Maçı İptal Oldu mu? Karar Verildi
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Takım'ın Uluslar Ligi kapsamında İzlanda ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma, maç sahasındaki buzlanma nedeniyle ertelenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Karşılaşmanın oynanacağı statta zemindeki olumsuz koşullar, futbolcuların güvenliği açısından risk oluşturuyordu.

UEFA yetkilileri sahayı inceledi

Buzlanma tehlikesine karşı yapılan değerlendirmeler sonrası, UEFA yetkilileri ve karşılaşmanın hakemleri saha üzerinde kapsamlı incelemeler gerçekleştirdi. Zeminin futbol oynamaya uygun olup olmadığı üzerinde titizlikle duran yetkililer, gerekli tedbirlerin alınması koşuluyla maçın oynanabileceğine karar verdi.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, A Millî Takım’ın, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta deplasmanda İzlanda ile oynayacağı müsabakayla ilgili resmi bir açıklama yaptı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "A Millî Takımımızın, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta deplasmanda İzlanda ile oynayacağı müsabaka açıklandığı gün ve saatte oynanacak." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, UEFA Hakem Ekibi ve iki ülke federasyonu temsilcilerinin Laugardalsvöllur Stadyumu'nda gerçekleştirdiği saha incelemesinin ardından, mevcut saha koşullarının müsabaka oynamaya elverişli olduğu yönünde karar alındığı belirtildi.

Buna göre, İzlanda - Türkiye maçı planlandığı gibi bu akşam TSİ 21.45'te oynanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden Huzur ve Güven Toplantısı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden Huzur ve Güven Toplantısı