Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Dün akşam Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen Alanyaspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda Hasan Çavuşoğlu, yeniden başkan seçildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu güven tazeledi

Turuncu beyazlı ekibin başında bir dönem daha başkanlık görevini üstlenecek Çavuşoğlu'na çok sayıda tebrik mesajı geldi. Bunlar biri olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: "Şehrimizin gururu, turuncu yeşil sevdamız Corendon Alanyaspor’umuzun Olağanüstü Genel Kurulu’na katılım sağladık. Güven tazeleyen Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu’nu kutluyor, yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik ediyorum. Kentimizin en büyük marka değerlerinden birisi olan Alanyaspor’umuza desteğimiz her zaman devam edecek." ifadelerini kullanarak Çavuşoğlu'nu tebrik etti. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Şehrimizin gururu, turuncu yeşil sevdamız Corendon Alanyaspor’umuzun Olağanüstü Genel Kurulu’na katılım sağladık.<br><br>Güven tazeleyen Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu’nu kutluyor, yeni yönetim kurulu üyelerini de tebrik ediyorum.<br><br>Kentimizin en büyük marka değerlerinden birisi olan… <a href="https://t.co/37PgPkcoBn">pic.twitter.com/37PgPkcoBn</a></p>&mdash; Adem Murat Yücel (@AdemMuratYucel) <a href="https://twitter.com/AdemMuratYucel/status/1673337108600086530?ref_src=twsrc%5Etfw">June 26, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Kamer Durdu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret 3 günde 42 dolar eridi

Asgari ücret 3 günde 42 dolar eridi