Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor 600 sporcu mücadele ediyor

600 sporcu mücadele ediyor

Manavgat ilçesinde çeşitli yaş gruplarında 38'i yabancı 43 takımın katıldığı, 600 sporcu mücadele edeceği 3'üncü Uluslararası Futbol Turnuvası başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
600 sporcu mücadele ediyor

Manavgat'ın Kumköy Turizm Merkezi'nde başlayan turnuvada U10, U11, U12, U13, U14 ve U16 kategorilerinde aralarında Beşiktaş, Antalyaspor, Manavgat Belediyespor, Lokomotiv Moskova, Lokomotiv Taşkent, FC Lyon'un da bulunduğu 43 takımdan 600 sporcu mücadele ediyor. 2004 ve 2011 arasında doğan geleceğin futbol yıldızlarının katıldığı turnuva 3 Kasım'da sona erecek. Turnuva son gün dereceye giren takımların kupalarının da verileceği gala gecesiyle sona erecek.

Turnuvanın bu sene 3'üncüsünü düzenlediklerini belirten MAD Spor Başkanı Mehmet Ali Dersinlioğlu, "Bu turnuvada 43 takıma ulaştık. Bu takımların da 38'i yabancı. Turnuvada 600 geleceğin futbolcusu mücadele ediyor. Yani çok ciddi bir katılımcı sayısına ulaştık" dedi.

Turnuvanın Rus organizatörlerinden AlexeySchepinov, turnuvada Rusya'dan 10 takımın yer aldığını belirterek, "10 takımın 6 tanesi Moskova'dan, 4 tanesi de Soçi'den katılıyor. Bunun yanı sıra Türkmenistan ve Özbekistan'dan futbol takımları da turnuvada mücadele ediyor" diye konuştu.

Manavgat Futbol Akademisi'nden Engin Tüter, geçen yılki turnuvada takımın başarılı olduğunu anlatarak, "Geçen yapılan turnuvada çocuklarımız çok iyi işler yaptı. Yabancı ülkelerden çocuklarla maç yaptılar, arkadaşlık bağları kurdular, burada kendilerini geliştirdiler. Biz o gelişimi gördükten sonra bu sene de katılmaya karar verdik" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmetçiğe asker selamı

Mehmetçiğe asker selamı