Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Acun Ilıcalı'dan Derbi Açıklaması! "Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum"

Acun Ilıcalı'dan Derbi Açıklaması! "Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe camiasının güçlü bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Acun Ilıcalı'dan Derbi Açıklaması! "Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum"
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’nin, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 3-1 mağlup olmasının ardından, asbaşkan Acun Ilıcalı basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Mağlubiyetin beklenmedik olduğunu dile getiren Ilıcalı, hem yönetim hem de futbolcular olarak üzgün olduklarını ifade etti. Ancak bu sonucun, şampiyonluk yarışından kopmak anlamına gelmediğini vurgulayan Ilıcalı, "Nasıl bir galibiyetle şampiyon olunmuyorsa, bir mağlubiyetle de şampiyonluk kaybedilmez" diyerek, takımın moralini yüksek tutmaya çalıştı.

“Biz Fenerbahçe’yiz, Güçlü Bir Camiayız”

Ilıcalı, Fenerbahçe camiasının gücüne olan inancını şu sözlerle ifade etti: "Bir mağlubiyetin camiayı sarsması gibi bir şey söz konusu olamaz. Kadromuzdan da hocamızdan da çok memnunuz. Hem futbolcularımıza hem de hocamıza güveniyoruz. Bizim açımızdan yarıştan kopma, ümitsizlik ya da gelecekle ilgili karamsarlık yok."

Acun Ilıcalı'dan Derbi Açıklaması! "Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum"

“Sezon Geneline Bakıldığında Henüz Yolun Başındayız”

Maç sonrası yapılan basın toplantısında "Eylül ayında oynanan bir maçın sezon geneline etkisi ne derece olabilir?" şeklinde konuşan Ilıcalı, alınan mağlubiyetin uzun vadede çok da belirleyici olmadığını belirtti. Geleceğe yönelik planlamalarının sürdüğünü vurgulayan Ilıcalı, "Yarından itibaren hemen gelecekle ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Hatalar var, ama mühim olan bu hatalardan ders almak ve takımın ileriye doğru gitmesini sağlamak" ifadelerini kullandı.

“Hocamız Gerekli Müdahaleleri Yapacaktır”

Ilıcalı, takımın oyun anlamında olumlu bir performans sergilediğini, ancak futbolun sonuç odaklı bir oyun olduğunu belirterek, "Hocamızın gerekli müdahaleleri yapacağından eminim. Taraftarımızı üzdüğümüz için hepimiz üzgünüz" şeklinde konuştu.

“Futbolcularımıza Güveniyoruz”

Youssef En-Nesyri’nin performansı ile ilgili soruya cevap veren Ilıcalı, forvet oyuncularının bu tür maçlarda zorlandığını belirterek, "Osimhen de bugün çok iyi bir performans sergilemedi. En-Nesyri de aynı şekilde oynayamadı. Bizim inancımız günlük performanslara değil, geleceğe yönelik. Takımımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

“99 Puanlık Sezonu Tekrarlayabiliriz”

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin sezonu 99 puanla tamamlamasıyla ilgili gelen soruya Ilıcalı, bu sezon da benzer bir performans sergileyebileceklerini ifade ederek, "Şu anda 90 puan daha var ve bu puanları toplayabilecek güce sahibiz. Takımda motivasyon eksikliği görmüyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 9 katlı binanın yıkım anı dron kamerasında!

Hatay'da 9 katlı binanın yıkım anı dron kamerasında!