Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Fenerbahçe'den Gerginlik İddialarına Açıklama Geldi!

Fenerbahçe'den Gerginlik İddialarına Açıklama Geldi!

Fenerbahçe, Ali Koç ve Jose Mourinho arasında gerginlik yaşandığı iddialarını yalanladı. Kulüp, spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'den Gerginlik İddialarına Açıklama Geldi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe Kulübü, Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho arasında geçtiğimiz akşam oynanan maçın devre arasında gerginlik yaşandığına dair iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Başkan Ali Koç'un soyunma odasına indiği ve teknik ekip ile tartıştığı yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğu ifade edildi.

Başkan Devre Arasında Locadan Ayrılmadı

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasında, "Başkanımız Ali Koç, maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla hiçbir şekilde iletişime geçmemiştir" denildi. Kulüp, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve spekülasyonların dikkatle takip edilmesi gerektiğini belirtti. Fenerbahçe, yanlış bilgilendirme yapan kişilerin ve bu asılsız iddiaların arkasındaki amaçların farkında olduklarını da vurguladı.

Amacı Belli Yalanlar

Kulüp açıklamasında, bu tür iddiaları ortaya atan kişilerin amacının ne olduğunu gayet iyi bildiklerini belirtti. "Bu yalanı ortaya atanları ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsulü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe, taraftarlarına ve kamuoyuna bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

İddiaların Ardındaki Olaylar Neler?

Olay, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçının devre arasında patlak verdi. Sosyal medyada hızla yayılan bir iddiaya göre, Ali Koç ile Jose Mourinho arasında soyunma odasında ciddi bir tartışma yaşandığı öne sürülmüştü. İddiaya göre, Mourinho'nun bazı kararlarından memnun olmayan Koç, soyunma odasına inerek teknik ekibi sert bir şekilde eleştirmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Babasını öld*rdü p*rçaladı yaktı dereye attı!

Babasını öld*rdü p*rçaladı yaktı dereye attı!