Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset “Ölünceye kadar şükran duyacağım”

“Ölünceye kadar şükran duyacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' çıkışı siyaset meydanını hareketlendirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Kendisine herhalde ölünceye kadar şükran duyacağım” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Ölünceye kadar şükran duyacağım”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ben sülaleme ‘Sayın Kılıçdaroğlu’nu çocuklarıyla beraber’ vasiyet ettim. Başlarına bir şey gelirse bendedir, bizdedir” diye konuştu. Akşener ayrıca, " Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez ama varsayın kaybettik ondan sonra bir daha parlamenter sistem konuşulamaz" dedi.

 

“PARTİLİ CUMHURBAŞKANI YERİNE PARLAMENTER SİSTEM”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Partili Cumhurbaşkanlığı’nın yerine güçlendirilmiş parlamenter sistem adına mücadele ederek bunu konuşarak yaptığımız son seçimdir. Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez ama varsayın kaybettik ondan sonra bir daha parlamenter sistem konuşulamaz. Bu ucube sistemin bir tarafında var olan tek adam sisteminin karşılığı bu taraftan da bir tek adamı seçmek zorunda kalırız” diye konuştu.

 

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Ekonomik istikrarsızlık üyeleri olumsuz etkiliyor”

“Ekonomik istikrarsızlık üyeleri olumsuz etkiliyor”