Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset İddialara gülüyorum

İddialara gülüyorum

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile kavga ettiği ve küfürler yağdırdığına yönelik bir gazete ve internet sitesinde çıkan haberleri safsata olarak nitelendirdi ve “İddialara sadece gülüyorum” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İddialara gülüyorum

HAKARET YOK

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Genel Merkezi’nde CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile asansörde kavga ettiğine yönelik iddialara sadece güldüğünü söyledi. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Genç, konunun bazı gazetelerde ve internet sitelerinde çarpıtıldığını kaydeden Genç, “Bu haberlerle ilgili doğru olan sadece CHP Antalya milletvekilimiz Çetin Osman Budak ile partimizin genel merkezinde asansöre bindiğimizdir. Öyle yazıldığı, çizildiği gibi gerilim ya da birbirimize hakaret ettiğimiz hiçbir şekilde doğru değil” dedi.

TAMAMEN SAFSATA

Yapılan haberlerin taraflı olduğunu ve sadece ortalığı karıştırmaya, germeye yönelik olduğunu ifade eden Turgay Genç, “Zaten öyle bir ortam olmadı. Ben partimin milletvekiliyle böyle şeyleri konuşup, yorum da mı yapamayacağım? Beni Antalya kamuoyu ve özellikle gazeteciler çok yakından tanır. Ben böyle şeyler yapacak bir insan mıyım? Yani o tarz bir olay yok. Sayın milletvekilimizin yakasına yapıştığım ve küfürler yağdırdığım iddiaları tamamen bir safsata. Birileri sadece ortalığı karıştırmaya, germeye çalışıyor. Ben bu yazılanlara sadece gülüp geçiyorum” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ücretsiz poşete ceza

Ücretsiz poşete ceza