Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset “Başaramayacaksınız”

“Başaramayacaksınız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, örgütün belediye başkanının avucunda olduğu yorumlarına ateş püskürdü: “Gazipaşa Belediye Başkanı ile Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Örgütü arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlar asla bu hedeflerine ulaşamayacaktır.”

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Başaramayacaksınız”

Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, yazılı açıklama yaptı: “20 Temmuz 2022 Çarşamba günü yerel basında yayınlanan 'ATAMA HAYALİNE ÖN SEÇİM ÇIKIŞI' manşeti altında haberi yapılan, CHP Meclis Üyesi Sn. Onur Demir'in kişisel açıklamalarının dışında yorum yapılarak 'Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın CHP parti yönetimini avucunun içine aldığı ifade edilmiştir.

Bunu söyleyenler ya da söyletenler de iyi biliyorlar ki; Ben Yavuz Demir olarak, ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir ve yönetimi olarak, ne birilerinin avucunda oluruz ne de birilerini avucumuza almak isteriz. 

Sizler de zaman zaman karşılaşırsınız, siyasette algılar oluşturulur, birileri bunu şahsi menfaatleri için yapar. 

Fakat basının algı yaratması hele hele kasıtlı ve yanlış algı yaratması çok tehlikelidir. Basın, HÜRRİYET'in içinde ahlakı da barındırır. 

Eğer özgürlük, ahlaki değerlerden uzaklaşırsa o basın değil, o bir kukladır. 

Bu bağlamda Gazipaşa Belediye Başkanı ile Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Örgütü arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlar asla bu hedeflerine ulaşamayacaktır.”

Akdeniz Gerçek Haber 


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Antalya’ya geliyor

Bakan Antalya’ya geliyor