Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Sağlık Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanlığına Prof. Dr. Aysun Bay yeniden seçildi

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanlığına Prof. Dr. Aysun Bay yeniden seçildi

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda Prof. Dr. Aysun Bay, genel başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanlığına Prof. Dr. Aysun Bay yeniden seçildi
KAYNAK: İHA

Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu'nun (ASTF) genel merkezi Ankara'da bulunan ve uluslararası temsilcilikleri bulunan federasyonun olağanüstü genel kurulu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut başkan Prof. Dr. Aysun Bay, oybirliği ile yeniden başkan adayı gösterildi. Genel kurulda 600 delege oy kullanırken, Prof. Dr. Bay tüm oyları alarak genel başkanlığa yeniden seçildi.

Yeni Dönemdeki Planlarını açıkladı

Seçim sonrası Prof. Dr. Aysun Bay, delegelere teşekkür ederek, "Dünya devletleri ve Ankara Büyükelçilikleri iş birliği ile, Türkiye ile dünya devletleri arasında sağlık turizmine katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalara büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Bay, önümüzdeki dönemde Arap ülkeleri, Avrupa, Afrika, Latin Amerika ve Orta Asya Türk devletleri ile uluslararası sağlık turizmi konferanslarına başlayacaklarını belirtti.

Federasyonun Gelecek Stratejileri görüşüldü

Prof. Dr. Bay, Türkiye'yi sağlık turizminde bir marka yapmak adına federasyon olarak çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, federasyonun üst kuruluşu olan Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu'na (SANKON) üyeliğinin devam etmesine de oy birliğiyle karar verildi. Genel Kurulda, 16 kişilik Yönetim ve Denetim Kurulu ve 50 kişilik Sağlık Turizmi Akademik Kurulu da yeniden oluşturuldu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Üst Geçitte Gerilim: Şahıs Ekipleri Alarma Geçirdi

Antalya'da Üst Geçitte Gerilim: Şahıs Ekipleri Alarma Geçirdi