Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber ‘Pankart asan değil siyaset üreten gençlik’

‘Pankart asan değil siyaset üreten gençlik’

Tek aday olarak katıldığı CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Cenk Yapıcıküçük, “Muratpaşa’da sadece pankart asan değil, siyaset üreten CHP gençliği olacak” dedi..

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Pankart asan değil siyaset üreten gençlik’

Tek aday olarak katıldığı CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Cenk Yapıcıküçük, “Muratpaşa’da sadece pankart asan değil, siyaset üreten CHP gençliği olacak” dedi..

 

CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Cenk Yapıcıküçük seçildi..Tek aday olarak katıldığı kongrede konuşan Cenk Yapıcıküçük, “Muratpaşa’da sadece pankart asan değil, siyaset üreten CHP gençliği olacak” dedi.. Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan kongreye Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partili gençler katıldı.

GENÇLİK MUHALEFET DEMEKTİR

CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, “Gençlik demek muhalefet demektir. Egemen güçlerin önünde asla eğilmeyin. İl, ilçe, belediye başkanı karşısında ne biliyorsanız, size göre ne doğruysa onu söyleyin. Muhalefet edin ama bizim partinin içindeki gibi körü körüne muhalefet etmeyin” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Yılmaz, “Zor şartlar altında çalıştık. İmkan ve olanaklarımızın az olmasına rağmen bir çok eylem ve etkinlik gerçekleştirdik. Üniversitenin partimizin kanayan yarası olduğunu bilerek iki hafta boyunca üniversite kapısına stant kurarak üniversiteli arkadaşlara partimizi tanıttık. Yerel olayları çok iyi takip ettik. Çünkü karşımızda baskılar kuran bir Büyükşehir Belediye Başkanı vardı. Ona karşı var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

BU ÜLKEDE CHP GENÇLİK KOLLARI VAR

CHP Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Cenk Yapıcıküçük, “Ülkeyi gün be gün karanlığa gömmek isteyen güçlere bir söyleyecek bir sözümüz var. Hevesiniz bir gün kursağınızda kalacak. Çünkü bu ülkede umut var çünkü bu ülkede CHP Gençlik Kolları var. Ben de bu umudun bir parçası olmak için Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Sadece pankart asan değil, siyaset üreten bir Muratpaşa Gençlik Kolları için aday oldum. İç çekişmelere son verip tüm enerjisini saltanatı ortadan kaldırmaya harcayan bir Muratpaşa Gençlik Kolları için varım. 1919 Mayıs'ında bir hayali gerçekleştirmek için Samsun'a adım atan sarı saçlı mavi gözlü adama layık bir Muratpaşa Gençlik Kolları için aday oldum.  Gençlerin pankart asmasına izin verdiğiniz kadar siyaset üretmesine de izin verin. Emin olun partimiz şuan içinde bulunduğu durumdan daha iyi bir noktaya gelecektir” dedi. DENİZ TOPKAYA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manyaslıoğlu  açıklıyor

Manyaslıoğlu açıklıyor