Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Aksu’da Hayırsever İş İnsanı Şahin Kırbıyık’ın Adı Bir Caddeye Verildi

Aksu’da Hayırsever İş İnsanı Şahin Kırbıyık’ın Adı Bir Caddeye Verildi

Aksu'da hayırsever iş insanı Şahin Kırbıyık'ın adı bir caddeye verildi. Aksu Belediyesi, Kırbıyık'ın şehre yaptığı katkılardan dolayı bu kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Aksu’da Hayırsever İş İnsanı Şahin Kırbıyık’ın Adı Bir Caddeye Verildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Aksu Belediye Meclisi, hayırsever iş insanı Şahin Kırbıyık’ın ismini bir caddeye verme kararı aldı. Kırbıyık, Aksu’daki sosyal projelere katkılarıyla tanınıyor.

Şahin Kırbıyık’ın Adı Aksu’da Yaşatılacak

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, meclis toplantısında yaptığı açıklamada Şahin Kırbıyık’ın, bölgedeki otizmli çocuklara yönelik okulun yapımına, kreşlere ve camiye verdiği desteklerin yanı sıra, ata sporlarına da yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla isminin bir caddeye verilmesi önerisini gündeme getirdi. Mecliste oybirliği ile kabul edilen karar sonrası Şahin Kırbıyık’ın adı Aksu’da bir caddeye verildi.

Şahin Kırbıyık’tan Teşekkür Mesajı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şahin Kırbıyık, bugüne kadar hayır işlerinde elinden geleni yaptığını belirterek, “Otizm okulu, kreşler, camiler ve yaptığımız diğer yardımlar insanlık için yatırımlardır. Marifet iltifata tabidir derler. Bizim de katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu onuru bana veren Aksu Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın Portakal Film Festivali’nde Bağımsız Sinema Paneli Düzenlenecek

Altın Portakal Film Festivali’nde Bağımsız Sinema Paneli Düzenlenecek