Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Muhtarlar ‘Altın Dönemini’ yaşıyor

Muhtarlar ‘Altın Dönemini’ yaşıyor

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, 35 yıldır muhtarlık görevini sürdürdüğünü belirterek, ’ Muhtarlar altın dönemini yaşıyor’’dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhtarlar ‘Altın Dönemini’ yaşıyor

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, 35 yıldır muhtarlık görevini sürdürdüğünü belirterek, ’ Muhtarlar altın dönemini yaşıyor’’dedi.


Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, 35 yıldır muhtarlık görevini sürdürdüğünü belirterek, ’ Muhtarlar altın dönemini yaşıyor’’dedi. 2015 yılında resmi olarak 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başladığını söyleyen  Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp,’’ Birçok dernek ve sivil toplum kuruluşu (STK) gibi bizim de resmi olarak bir günümüz var. Bundan dolayı çok mutluyuz. Muhtarlık demokrasinin temel taşı. Muhtar göreve aday olurken mahalle halkına en iyi hizmeti vermeyi vaat ediyor. Seçildikten sonra da mahalle halkı muhtardan en iyi hizmeti bekliyor. Muhtarlık görevi ciddi sorumluluk isteyen bir görevdir. Muhtarlarımız da bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor Biz muhtarların işi mahalleye hizmet etmek olduğu için belediye başkanları ile iyi geçinmeli ve sürekli iletişim halinde olmaları gerekiyor. Aynı şekilde belediye başkanlarının da biz muhtarlarla sürekli irtibat halinde olmalarını ve toplantılarını sıklaştırmalarını istiyoruz’’dedi.

HARÇ PARASINI GÖREV BİTİNCE ÖDEMEK İSTEMİYORUZ

Kendisinin aynı zamanda Muratpaşa İlçesi Topçular Mahallesi Muhtarı olduğunu belirten Alp, 30 yıldır çözüm bekleyen Kırcami’nin imar sorununun bir an önce çözülmesini istediklerini söyledi. Alp,’’İmar sorununu çözebilirsek, kendi adıma söylüyorum en mutlu günümüz olacak’’ diye konuştu.  35 yıllık muhtar olduğunu ve muhtarların altın çağını yaşadığını anlatan Alp,’’ İlk muhtar olduğum dönemler ile şimdiki dönem arasında dağlar kadar fark var’’diye konuştu.  Muhtarlara görev sürelerince verilen ruhsatlı silahlar için harç alınmadığını ifade eden Alp,’’ Hükümetten muhtarlara verilen silah taşıma ruhsatının görevi bittikten sonra da ödememeleri istiyoruz. Durumu Cumhurbaşkanımıza ilettik. Yasa çıkarsa muhtarlarımız bir kat daha mutlu olacak’’dedi. DENİZ TOPKAYA

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kötüye gidiş yok.

Kötüye gidiş yok.