Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Manyaslıoğlu açıklıyor

Manyaslıoğlu açıklıyor

Kongre takviminin işlediği CHP Antalya Örgütü’nde ilçe kongreleri devam ederken, kıran kırana geçmesi beklenen İl Kongresi için başkan adaylarının isimleri netleşmeye başladı. Mimar Bahadır Manyaslıoğlu, yarın(1 Aralık Salı) İl binası önünde CHP İl Ba

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manyaslıoğlu  açıklıyor

Kongre takviminin işlediği CHP Antalya Örgütü’nde  ilçe kongreleri devam ederken, kıran kırana geçmesi beklenen İl Kongresi için başkan adaylarının isimleri netleşmeye başladı.  Mimar Bahadır Manyaslıoğlu, yarın(1 Aralık Salı)  İl binası önünde CHP  İl Başkan adaylığını açıklayacak.

 CHP Antalya Örgütü’nde ilçe kongreleri devam ederken, il başkan adaylarının isimleri netleşmeye başladı.. Mimar Bahadır Manyaslıoğlu, CHP Antalya İl  Başkanlığı için adaylık açıklamasını yarın)21 Kasım Salı) saat 12.30’da CHP Antalya İl binası önünde açıklayacak.

‘İzinle değil, sizinle’ sloganı ile CHP Antalya İl Başkan adaylığını açıklayacak olan Bahadır Manyaslıoğlu, 12 Ekim 2014 günü yapılan CHP İl Kongresi’nde aday olmuş ve 185 delegenin oyunu almıştı., o seçimi  271 delegenin oyunu alan Cavit Arı kazanarak CHP İl Başkanı seçilmişti.  Diğer başkan adayı Mesut Şimşek ise 11 oyda kalmıştı. (Tuğçe SARAÇ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘İyi hal indirimi kaldırılsın’

‘İyi hal indirimi kaldırılsın’