Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Kurbanınızı esnaftan alın

Kurbanınızı esnaftan alın

Son yıllarda kurbanlıkların alışveriş merkezlerinde (AVM) de satılmaya başladığını söyleyen Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, vatandaşlara kurbanlarını esnaftan almaları konusunda uyarılarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kurbanınızı esnaftan alın

 

Son yıllarda kurbanlıkların alışveriş merkezlerinde (AVM) de satılmaya başladığını söyleyen Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok,  vatandaşlara kurbanlarını esnaftan almaları konusunda uyarılarda bulundu.

Son birkaç yıldır kurbanlıkların AVM’lerde satıldığına dikkat çeken AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, ’’Son birkaç yıldır kurbanlıklar alışveriş merkezlerinde satılmaya başladı. Kurban maneviyatı olan bir olaydır. Vatandaşlarımız kurbanlıklarını alışveriş merkezlerinden değil, görerek esnaftan alsınlar. Netice itibari ile görerek, pazarlık yaparak alsınlar. Alışveriş merkezlerinde vatandaşların maneviyatı ile oynanması hiç hoş değil. Her şey ticarete alet edilemez. Hazır kurban, doğru bir yaklaşım değil’’dedi. DENİZ TOPKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Türkiye Cumhuriyeti kan kaybediyor”

“Türkiye Cumhuriyeti kan kaybediyor”