Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Futbolcu mu transfer ediliyor ?

Futbolcu mu transfer ediliyor ?

MHP İl Başkanı Cemal Gencer, AKP’ye çakarak, “Transferler var, gibi söylentileri kamuoyuna yayarak gündemi değiştiriyorlar” dedi. Gencer, Siyasetçi transfer ediliyorsa bunun altında bir şeyler aramak lazım” diye konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Futbolcu mu transfer ediliyor ?

MHP İl Başkanı Cemal Gencer, AKP’ye çakarak, “Transferler var, gibi söylentileri kamuoyuna yayarak gündemi değiştiriyorlar” dedi. Gencer, Siyasetçi transfer  ediliyorsa bunun altında bir şeyler aramak lazım” diye konuştu.

MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gencer, AKP’nin MHP’den ve CHP’den belediye başkanı ve belediye meclisi üyesi transfer etme girişimlerini eleştirerek, “Transferler var, gibi söylentileri kamuoyuna yayarak gündemi değiştiriyorlar” dedi. Gencer, Akdeniz GERÇEK’e yaptığı açıklamada, “Transfer kelimesini ben futbolcu transferi diye biliyorum, siyasetçi transfer edilmez. Siyasetçi transfer ediliyorsa bunun altında bir şeyler aramak lazım. Biz MHP olarak bugüne kadar bu tür şeylere tevessül etmedik. Diğer partilerin de buna yanaşmamasını dilerdik siyasi etik bunu gerektirir. Şu anda Büyükşehir Belediyesi’ni yöneten değerli arkadaşımız diyeyim. Halkımız sonuçta teveccüh edip seçmiştir. Onun yapacağı her hayırlı işte halka hizmet yolunda biz meclis üyelerimizle destek veririz veriyoruz da. Yanlış bulduğumuz bir şeyde de yanlışları söyleriz. Bu yanlışları kendi yanlışlarını telafi etmek için bir takım transferler yapmaya kalkarlarsa bu; halk nezdinde mutlaka tepki çeker. Şu anda fayda sağlıyorlarmış gibi görünür transferler. Ama uzun vade de kaybederler” diye konuştu.

Gencer, “Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen afetlerde yardım götürmede müdahalelerde Büyükşehir yetersiz kaldı. Büyükşehir yasası ile tüm Antalya Büyükşehir Belediyesinin bağlandı. Büyükşehir Belediyesi hizmet götürmekte gecikiyor. Hizmet götürememenin ezikliği ile de meclis üyesi sayısına bu işi indirgiyorlar. Büyükşehir meclisinde yapmış oldukları bir takım transferlerle çoğunluğu sağlamış durumda. Orada her kararı kendi inisiyatiflerinde çıkarabiliyorlar. Transferler var gibi söylentileri kamuoyuna yayarak gündemi değiştiriyorlar. Hizmetin eksikliği konuşulmasın diye. Bu tamamen gündem değiştirme ile ilgili bir husustur. Bu hiçbir zaman bir yarar sağlamayacaktır. Antalya’mız hizmet için yarışmalıyız. Yapacaklarını meclisin önüne getirsinler biz muhalefet partileri olarak iyi işlerde meclisi her zaman desteklemeye hazırız” dedi. MÜHÜBE DEMİRBAŞ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli 24 liralık zammı iade ediyor

Emekli 24 liralık zammı iade ediyor