Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

CLK karanlığı !

Antalya’nın elektrik dağıtım hizmetini özelleştirme yöntemiyle alan CLK Akdeniz’den şikayetler bitmiyor, tersine artıyor. Sadece kar amacı güden, gecikmeli ve yüklü faturalar ile vatandaşı isyan ettiren CLK Akdeniz, tasarruf amacıyla sokak lambalarını da

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CLK karanlığı !

Antalya’nın elektrik dağıtım hizmetini özelleştirme yöntemiyle alan CLK Akdeniz’den şikayetler bitmiyor, tersine artıyor. Sadece kar amacı güden, gecikmeli ve yüklü faturalar ile vatandaşı isyan ettiren CLK Akdeniz, tasarruf amacıyla sokak lambalarını da söndürmeye başladı. Bu yüzden adı Güvenlik olan mahalle karartma geceleri yüzünden güvensiz bir konuma dönüştü..

 

Antalya’da yaşanan fırtınanın ardından CLK firması enerji kesintileri vatandaşlar tarafından yoğun tepkiye neden oldu. Ayrıca fırtınadan bu yana son zamanlarda sokak lambalarının yanmaması Antalya’nın sokaklarının karanlığa bürünmesine neden oluyor. Güvenlik Mahallesinde başta  285 Sokak olmak üzere sokak lambaları yaklaşık 10 gündür yanmıyor. Vatandaşlar lambaların yanmaması nedeniyle bölgede bulanan parktan geçmekte korktuklarını belirtti.

 

CLK Akdeniz, kentin değişik kesimlerinde elektrik kesintilerine devam ediyor. Kesintiden en çok Lara bölgesi ve Yeşilbahçe Mahallesi etkileniyor. Aniden kesilen elektrikleri, düşük voltajlı enerji akımı takip ediyor. Voltaj düşüklüğünden dolayı elektronik ev aletleri zarar görüyor, klimaların ana kartları yanıyor. Çok katlı sitelerde oturan vatandaşlar, her an elektrik gidebilir korkusuyla asansörleri kullanamıyor. Bir önceki yıllara nazaran bu yıl gözle görülür bir elektrik kesinti sıkıntısının yaşandığı turizmin başkentinde, cadde ve sokakların karanlığa gömülmesi vatandaşları tedirgin ediyor. Mesken elektrikleriyle birlikte kesilen yol aydınlatmaları sürücüleri de zora sokuyor. Aydınlatmanın dışında ısınma için de kullanılan elektrik başta klimalar olmak üzere, elektrikli soba ve kombi kullananları da olumsuz etkiliyor. Çocuklarını soğuk kış günlerinde evlerinin içinde kendi imkanlarıyla sıcak tutmaya çalışan ebeveynler, Antalya ve ilçelerine elektrik sağlayan CLK Akdeniz şirketine şikayet yağdırdı. (Mühübe DEMİRBAŞ) 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkaya’dan AKP’li vekillere kınama

Başkaya’dan AKP’li vekillere kınama