Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Bozkurt MHP İl başkan adayı

Bozkurt MHP İl başkan adayı

Kimya Mühendisi Atlıhan Bozkurt, MHP Antalya İl Başkanlığı'na adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Bozkurt açıklamasında “Milliyetçi Hareket'in Antalya'da bugün geldiği noktayı küçümsemiyoruz, fakat yeterli de görmüyoruz” dedi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bozkurt MHP İl başkan adayı

Kimya Mühendisi Atlıhan Bozkurt, MHP Antalya İl Başkanlığı'na adaylığını ilk açıklayan isim oldu. Bozkurt açıklamasında “Milliyetçi Hareket'in Antalya'da bugün geldiği noktayı küçümsemiyoruz, fakat yeterli de görmüyoruz” dedi.

 

MHP İl Binası'nda düzenlenen basındaki toplantıya, Bozkurt'un, eşi Derya Bozkurt, MHP eski İl Başkanlarından Aydın Yeşilyurt, Mehmet Yıldırım İlhami Okudan, Mehmet Hanifi Yılmaz   Kadir Kara, İstemihan  Ataç, Osman Yılmaz Hüseyin Kocabaş, Türk Emekli Sen Antalya Şubesi Başkanı Zeki Özer Özgöçer katıldığı görüldü.  

 

Kimya mühendisi Atlıhan Bozkurt, “MHP Antalya İl Başkan adayı sıfatıyla karşınızdayım. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zorlu en karanlık dönemlerinden birini yaşıyor. Adalet ve kalkınma maskesine bürünmüş Aldatma ve Kandırma Partisi devletimizin kuruluş ve var oluş felsefesini silmek için verilen görev kapsamında bir yıkım projesi yürütüyor. Bizi biz yapan değerlerimiz birliğimizin esası olan milli kimliğimiz tehdit ve baskı altındadır. En büyük ortak paydamız buluşma noktamız Türklük horlanırken, azınlık ırkçılık azgınlık derecesinde şımartılıyor" diye konuştu

 

‘Türk düşmanlarının’ karattığı zihniyeti aydınlatmak, ‘Tek adam’ sultanlığını bitirmek, barış ve kardeşliği, milli birliği yeniden inşa etmek için aday olduğunu açıklayan Bozkurt, “Milliyetçi Hareket'in Antalya'da bugün geldiği noktayı küçümsemiyoruz, fakat yeterli de görmüyoruz. Bu güne kadar hangi kademede olursa olsun hizmeti geçen, görev yapan arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Teşkilatta azalan sevgiyi, saygıyı ve güveni yeniden tesis etmekte kararlıyım. Kongre yarışının bütün süreçlerde ahlaki ölçüler içinde, demokratik rekabet ruhuyla, kırılsak vurulsak dahi kırılmadan, dökmeden tamamlanması için üzerimize düşeni yapacağız. Bana teşvik ve teklifleriyle bu yola çıkma kararlılığı ve güç veren bütün dava arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket'in geleneğine uygun bin şekilde, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamı içerisinde gerçekleşeceğine inancımın tam olduğu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

 

Basın açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozkurt, “Antalya'da eski yönetimde eksik gördüğünüz çalışmalar nelerdir” sorusu üzerine, “Bildiğiniz gibi Mersin ve Adana'da büyükşehir belediye başkanlıklarını kazandık. Onlarla gurur duyuyoruz. Onların da bizlerle gurur duymasını isterdik. Antalya, MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanabileceği favori şehirlerden birisi. 1999 yılında birinci çıktığımız bir şehirde güven, sevgi ve saygı ortamını tekrar oluşturarak Antalya’da birinci olmayı hedefliyoruz. Buna inancımız tam” diye yanıtladı.

 

MHP’den kadın bir üye basın toplantısının sonunda MHP’de kadınlara daha fazla yer verilmesini istediğini AKP’de kadınlarla çalışmaların fazla olmasından kaynaklı olarak iktidara yerleştiklerini ileri sürdü. MHP’li kadın üyenin bu talebi üzerine  Bozkurt “Bu nedenle bu basın açıklamama eşimle geldim. Bu mesajı  verdiğimizi biliyorum. Kadınların MHP’de çalışma yapmasının n kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kadın seçmenlerimiz olduğunu farkındayız ve ne yazık ki kadın seçmenlerimizin partimizde oy oranlarının düşük olduğunu da biliyoruz. Kusurlarımızdan biriside kadınlarımızı partide aktif hale getirememek olduğunu biliyoruz. Bu eksikliği gidereceğiz.” diye konuştu.

 

Bozkurt gazetemizin ‘Ekibiniz kimlerden oluşuyor?’ sorusuna ise “Bilgi birikimi olan ülkücü terbiye almış herkesle yürüyeceğiz” diye verdi.

Genel merkezin Atlıhan Bozkurt’u adaylığına bakış açısını sorduk. Bozkurt, geçtiğimiz cumartesi genel merkezimizi ziyaret ettik. Bu ziyaret genel merkezimizi adaylığımız konusunda bilgilendirdik. Genel merkezimizin taraf olmak birisini karşısında olmak gibi bir tutum ve davranış içerisinde olmamıştır olmazda. Sayın Genel Başkanımız ‘hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun’ demiştir” dedi. MÜHÜBE DEMİRBAŞ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Kadınlar süs değil”

“Kadınlar süs değil”