Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ünlü Şarkıcı Oğlunun Cesediyle İki Ay Aynı Evde Kalmış

Ünlü Şarkıcı Oğlunun Cesediyle İki Ay Aynı Evde Kalmış

Lisa Marie Presley, oğlu Benjamin Keough'un cesedini evinde iki ay sakladıktan sonra Riley Keough'un anı kitabında detaylar ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Şarkıcı Oğlunun Cesediyle İki Ay Aynı Evde Kalmış
KAYNAK: Haber Merkezi

Dünyaca ünlü şarkıcı Lisa Marie Presley’nin, 2020 yılında intihar eden oğlu Benjamin Keough’un cesedini iki ay boyunca evinde sakladığı ortaya çıktı. Bu çarpıcı detay, Riley Keough tarafından tamamlanan anı kitabında yer aldı.

Oğlunun Ölümünden Sonra Derin Bir Yıkım Yaşadı

Elvis Presley’nin kızı ve yasal varisi olan Lisa Marie Presley, 12 Ocak 2023’te geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetmişti. 54 yaşındaki şarkıcının ölümünden sonra, annesi Priscilla Presley ve üç kızı geride kaldı. Lisa Marie, 2020 yılında 27 yaşında intihar eden oğlu Benjamin’in kaybıyla derin bir acı yaşamıştı. Oğlunun ölümünden sonra, "Hayatım oğlum ölünce bitmişti" sözleriyle bu acıyı dile getirmişti.

İki Ay Süren Korkunç Sır

Riley Keough tarafından tamamlanan anı kitabı “From Here to the Great Unknown”da yer alan bilgilere göre, Lisa Marie Presley, oğlunun cesedini evinde ısısı ayarlanmış bir odada sakladı. Bu süre zarfında, Benjamin’in vefatına veda etmeye hazır olmadığını belirten Lisa Marie, oğlunun dövmelerinin bir eşini yaptırmak için evine dövmeci çağırdı.

Kaybın Ardındaki Derin Acı

Lisa Marie’nin oğlu Benjamin, başından vurularak hayatına son verdiğinde, kendi de benzeri bir bağımlılıkla mücadele ediyordu. Kızının kitabında yer alan ifadeye göre, annesi Lisa Marie, Benjamin’in ölümünden sonra kendine gelemediğini ve "yaşayan ölü" haline dönüştüğünü belirtmişti.

Lisa Marie’nin ölümünden önce yaptığı her konuşmada, oğlu Benjamin’in kaybının kendisi üzerindeki etkilerini vurguladığı biliniyor. Kızı Riley, annesinin ölüm sebebinin kayıtlara geçen bir zayıflama operasyonu ve buna bağlı komplikasyonlar olarak geçse de, "Annemi öldüren üzüntüsü, kardeşimin ölümünden sonra hiç düzelmeyen kırık kalbi oldu" ifadelerini kullandı.

Graceland’da Yan Yana

Lisa Marie Presley ve Benjamin Keough, Elvis Presley'nin mülkü Graceland'da yan yana mezarlarda yatıyor. Anı kitabındaki detaylar, Presley ailesinin içindeki derin acıyı ve kayıpların yarattığı travmayı bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'yi Dolandırmaya Kalktılar

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'yi Dolandırmaya Kalktılar