Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Deha Tuzcu, Berkcan Güven'i WhatsApp mesajlarıyla ifşa etti

Deha Tuzcu, Berkcan Güven'i WhatsApp mesajlarıyla ifşa etti

Youtuber Berkcan Güven, Deha Tuzcu'nun iddialarını reddettikten sonra WhatsApp mesajlarıyla ifşa edildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deha Tuzcu, Berkcan Güven'i WhatsApp mesajlarıyla ifşa etti
MUHABİR: Kamer Durdu

Youtuber Berkcan Güven, kız çocuklarına yönelik taciz paneli sahibi olduğu iddia edilen Deha Tuzcu ile olan arkadaşlığını reddetmesine rağmen, Tuzcu tarafından WhatsApp mesajlarıyla ifşa edildi. Bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Olay nasıl başladı?

Ünlü Youtuber Berkcan Güven, bir zamanların popüler uygulaması Vine ile ün kazanmış ve geniş bir kitle tarafından takip edilmeye başlanmıştı. Ancak, son dönemde hayatını yurt dışında sürdüren fenomen Deha Tuzcu ile olan arkadaşlığı nedeniyle ciddi tepkilerle karşılaştı. Tuzcu’nun Discord uygulamasında kız çocuklarına yönelik taciz içeren bir panelin sahibi olduğu iddiaları, Güven’i de gündemin merkezine taşıdı.

Berkcan Güven arkadaşlığını reddetti

İddialar sonrasında, Güven sosyal medya hesabını kapattı ve daha sonra yaptığı açıklamada, Tuzcu ile herhangi bir ilişkisinin olmadığını belirterek, “Bu muhabbetlerle hiçbir ilişiğim yok” dedi. Ancak bu açıklama, olayı daha da büyüttü ve Deha Tuzcu'nun sessiz kalmamasıyla yeni bir boyut kazandı.

Deha Tuzcu’dan şok ifşa

Berkcan Güven’in arkadaşlığı reddetmesi üzerine Deha Tuzcu, sosyal medyada büyük bir hamle yaparak Güven ile olan WhatsApp mesajlaşmalarını paylaştı. Tuzcu, “Delikanlılık bir yere kadarmış, çember daralıyor” ifadesiyle mesajları ifşa ederek Güven’i zora soktu. Bu gelişme sonrasında gözler tekrar Berkcan Güven’e çevrildi; herkes Güven’den gelecek bir açıklamayı beklemeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uraloğlu açıkladı: Havalimanları 177 milyon yolcuya hizmet verdi

Uraloğlu açıkladı: Havalimanları 177 milyon yolcuya hizmet verdi