Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Sibel Can'ın "Benim Dışımda Kimse Güvende Değil" Sözü Tepki Çekti

Sibel Can'ın "Benim Dışımda Kimse Güvende Değil" Sözü Tepki Çekti

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın kadın cinayetlerine ilişkin açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. Can, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sibel Can'ın "Benim Dışımda Kimse Güvende Değil" Sözü Tepki Çekti
KAYNAK: Haber Merkezi

Kadın cinayetlerine yönelik artan tepkiler arasında ünlülerin açıklamaları da dikkat çekmeye devam ediyor. Şarkıcı Sibel Can, katıldığı bir defilede yaptığı açıklamalarla sosyal medyada tepki topladı. "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" diyen Can'ın sözleri özellikle eleştirilere neden oldu.

"Televizyon Açmak İstemiyorum" Diyerek Tepkisini Dile Getirdi

Önceki akşam katıldığı defilede kadın cinayetleriyle ilgili sorulara yanıt veren Sibel Can, "Çok acı, artık televizyon açmak istemiyorum. Bu durumun bir an önce toparlanması gerekiyor. Adalet yerini bulmalı, söyleyecek bir şey yok, çok üzücü" ifadelerini kullandı. Şarkıcının, kendisini güvende hissedip hissetmediği sorulduğunda ise "Kendi adıma konuşuyorum, tabii ki güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil. Bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular içindeyim. İnşallah her şey iyi olsun. Aslında inşallah bile demek istemiyorum, olmalı" şeklinde konuşması, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Işın Karaca'dan Sibel Can'a Gönderme: "Sibel Bizi de Korusana"

Sibel Can’ın "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" sözü, bazı kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılanırken, bazıları da şarkıcıyı ti'ye aldı. Meslektaşı Işın Karaca ise Can’ın sözlerine "Sibel bizi de korusana" diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siirt'te Kurtalan Belediye Başkanı Sadiye Aktin Gözaltına Alındı

Siirt'te Kurtalan Belediye Başkanı Sadiye Aktin Gözaltına Alındı