Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Sosyal Medya Fenomeni Reynmen Cansu Kurtaran'la İtalya'da Evlendi!

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen Cansu Kurtaran'la İtalya'da Evlendi!

Sosyal medya fenomeni Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran, İtalya'da görkemli bir düğünle evlendi. Çiftin mutlu anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyal Medya Fenomeni Reynmen Cansu Kurtaran'la İtalya'da Evlendi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, gerçek adıyla Yusuf Aktaş, uzun bir süredir birlikte olduğu Emire Cansu Kurtaran’a geçtiğimiz nisan ayında evlenme teklifi etmişti. Ünlü çift, bu mutlu birlikteliği İtalya’nın Amalfi kıyısında düzenlenen bir törenle taçlandırdı.

Görkemli Tören

İtalya'da gerçekleşen düğüne çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. Gelin Emire Cansu Kurtaran, Galia Lahav imzalı zarif bir gelinlik tercih ederken, Reynmen ise Loro Piana marka damatlıkla şıklığını tamamladı. Çiftin en yakın dostlarından Emirhan Çakal, düğünden mutlu anları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran’ın düğün fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı. Ünlü fenomen, daha önce Defne Samyeli’nin programına katılarak aile kurma hayalini şu sözlerle paylaşmıştı: “Çok da geçmeden bir aile olmak istiyorum. İmkanım ne kadar varsa o kadar çocuğum olsun istiyorum.”

Reynmen Kimdir?

Yusuf Aktaş, 1995 yılında dünyaya geldi ve sosyal medya platformları Scorp ve YouTube’daki içerikleriyle tanınmaya başladı. "Derdim Olsun", "Ela" ve "Renklensin" gibi popüler şarkılarıyla müzik kariyerine devam eden Reynmen, geniş bir hayran kitlesine sahip.

Emire Cansu Kurtaran Kimdir?

1996 doğumlu Emire Cansu Kurtaran, Miss Turkey 2017 yarışmasına katılmış ve finalistler arasında yer almıştı. Psikoloji eğitimi alan Kurtaran, aynı zamanda bir dönem modellik de yapmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da Korkutan Kaza: Tomruk Yüklü Tıra Çarpan Otomobil Alev Aldı

Burdur'da Korkutan Kaza: Tomruk Yüklü Tıra Çarpan Otomobil Alev Aldı