Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Karadut Dizisine İki Yeni Oyuncu: Nergis Kumbasar ve Mert Doğan

Karadut Dizisine İki Yeni Oyuncu: Nergis Kumbasar ve Mert Doğan

ATV'nin sevilen dizisi "Karadut", kadrosuna Nergis Kumbasar ve Mert Doğan'ı ekliyor. Yüksel ve Baran karakterleriyle diziye yeni bir heyecan getiriyorlar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karadut Dizisine İki Yeni Oyuncu: Nergis Kumbasar ve Mert Doğan
KAYNAK: Haber Merkezi

ATV ekranlarının sevilen dizisi Karadut, kadrosuna iki yeni ismi daha ekliyor. Pazartesi günleri izleyiciyle buluşan diziye Nergis Kumbasar ve Mert Doğan katılıyor.

Neşeli Hala Yüksel ve Karizmatik Baran Karakterleriyle Ekranlarda

Nergis Kumbasar, dizide ailenin neşe kaynağı olan Yüksel karakterine hayat verecek. Özgürlüğüne düşkün ve başına buyruk tavırlarıyla dikkat çeken Yüksel, dizinin dinamiklerini değiştiren önemli bir figür olacak. Abisi Çetin’e göre daha rahat ve keyfine düşkün bir karakter olan Yüksel, tatlı görüntüsünün altında küçük kurnazlıkları da barındırıyor. Erdem kardeşlerin “Mikser” olarak adlandırdığı bu karakter, evin dengelerini bozacak sürpriz bir misafir olarak geri dönüyor.

Mert Doğan ise özgüveni yüksek, karizmatik ve sosyal statüsüyle dikkat çeken Baran karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Çevresine baskın tavırlarla yaklaşan Baran, Begüm'ün de ilgisini kısa sürede çekmeyi başaracak.

Yeni Bölüm Heyecanı

Karadut'un bu yeni oyuncu transferleri, dizinin hikayesine renk katarken, izleyicilere yeni sürprizler vaat ediyor. Nergis Kumbasar ve Mert Doğan’ın performansları merakla beklenirken, dizinin hayranları bu iki karakterin hikayeye nasıl etki edeceğini sabırsızlıkla izlemeye hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilencinin para oyununu Hatay'da zabıta ekipleri bozdu!

Dilencinin para oyununu Hatay'da zabıta ekipleri bozdu!