Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Şeyma Subaşı Yeni Aşkını İlan Etti: Teixeira ile Dudak Dudağa

Şeyma Subaşı Yeni Aşkını İlan Etti: Teixeira ile Dudak Dudağa

Şeyma Subaşı, Brezilyalı model Marlon Teixeira ile dudak dudağa fotoğraflarını paylaşarak yeni aşkını duyurdu. Subaşı, “Saf ve büyülü bir bağ” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şeyma Subaşı Yeni Aşkını İlan Etti:  Teixeira ile Dudak Dudağa
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni ve Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Brezilyalı model Marlon Teixeira ile dudak dudağa verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşarak yeni aşkını duyurdu. İki kez evlenen ve uzun süre gündemde kalan Şeyma Subaşı, aşk hayatındaki yeni gelişmelerle tekrar dikkatleri üzerine çekti. Bir süre önce sosyal medyadan yaptığı bir açıklamada, hayatında büyük değişiklikler olduğunu söyleyen Subaşı, yeni aşkını resmen ilan etti.

“Saf ve Büyülü Bir Bağ”

Subaşı, Brezilyalı model Marlon Teixeira ile önce el ele, ardından dudak dudağa çekilen pozlarını Instagram'da paylaştı. Paylaşımına duygusal bir not ekleyen Subaşı, “Birlikte geçirdiğimiz her an saf, büyü gibi geliyor. Sevgi, kahkaha ve beni çok canlı hissettiren derin bir bağla birbirimizi besliyoruz,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, hayatında huzur ve mutluluk bulduğunu belirtti.

Aşk Dolu Paylaşım Büyük İlgi Gördü

Subaşı'nın bu paylaşımı, kısa sürede takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü fenomenin yeni aşkı, hem hayranları hem de magazin dünyası tarafından merakla takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Norveç Prensesi Martha Louise, Balayı İçin Bodrum’u Tercih Etti

Norveç Prensesi Martha Louise, Balayı İçin Bodrum’u Tercih Etti