Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Demet Tuncer, CIA Teklifini Reddetti: "Ailemi ve Ülkemi Satarım"

Demet Tuncer, CIA Teklifini Reddetti: "Ailemi ve Ülkemi Satarım"

Demet Tuncer, "Çocuklar Duymasın" dizisindeki rolüyle tanınırken, Amerika'da eğitim aldığı dönemde CIA'den aldığı teklifi reddettiğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demet Tuncer, CIA Teklifini Reddetti: "Ailemi ve Ülkemi Satarım"
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü dizi "Çocuklar Duymasın"da canlandırdığı 'Mary' karakteriyle tanınan Demet Tuncer, Amerika'da eğitim aldığı dönemde CIA’den aldığı bir teklifi ilginç bir şekilde reddettiğini açıkladı. Tuncer, bu teklifi ve yaşadığı deneyimleri Habertürk’e verdiği röportajda paylaştı.

Eğitim Hayatı ve ABD ile Tanışması

İstanbul Levent’te doğup büyüyen Demet Tuncer, 15 yaşında Türkiye’yi temsilen Amerika'da eğitim almak üzere United World College’dan (UWC-USA) tam burs kazandı. Tuncer, 90 farklı ülkeden öğrenciyle birlikte eğitim almanın, dünya görüşünü ve kültürel birikimini zenginleştirdiğini ifade etti. Uluslararası Bakalorya diplomasını aldıktan sonra ABD’de üniversite eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye döndü.

CIA’den Şaşırtıcı Teklif

Üniversitede siyasal bilgiler okuduğu sırada, derslerine giren ve CIA'de analist olarak çalışan bir profesörle birlikte çalıştıklarını belirten Tuncer, ilginç bir teklif aldığını anlattı.

"Uluslararası güvenlik dersimize giren profesör, benimle çalışmaya devam etti. İnsanları okumak ve beden dillerini anlamak beni her zaman heyecanlandırıyordu," diyen Tuncer, kariyer haftasında hocasının kendisine CIA için çalışmak isteyip istemediğini sorduğunu belirtti. Bu soru karşısında şaşkına döndüğünü ifade eden Tuncer, "Benim ajansla ne işim olabilir ki?" dediğini aktardı.

Aile Değerleri ve Reddedilen Teklif

Demet Tuncer, profesörün CIA’nin kendisini neden istediğini açıklarken "Seni ülkende üst düzey bir bürokrat ya da diplomat yaparlar ve zamanı geldiğinde senden sadece tek bir şey isterler," dediğini açıkladı. Bu sözler karşısında çok şaşırdığını ve midisinin bulandığını söyleyen Tuncer, bu nedenle teklifi reddettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır Valiliği’nden Tuncer Bakırhan Hakkında Suç Duyurusu

Diyarbakır Valiliği’nden Tuncer Bakırhan Hakkında Suç Duyurusu