Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis Vergi Müfettişleri Antalya'da örgütlendi

Vergi Müfettişleri Antalya'da örgütlendi

Vergi Müfettişleri Derneği Antalya Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vergi Denetim Kurulu Antalya Denetim Daire Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vergi Müfettişleri Antalya'da örgütlendi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Vergi Müfettişleri Derneği Antalya Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vergi Denetim Kurulu Antalya Denetim Daire Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Antalya Denetim Daire Başkanı Emre Gök, Vergi Müfettişleri Derneği Başkanı Fatih Mustafa Olcay ve çok sayıda vergi müfettişi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile baslayan genel kurul toplantısı divan üyeleri ve yönetim ile denetim kurulu üyelerinin seçimi ile devam etti. Genel kurul açılış konuşmasını yapan Vergi Müfettişleri Derneği Başkanı Fatih Mustafa Olcay, dernek genel merkezinin yaptığı faaliyetler hakkında üyeleri bilgilendirdi. Antalya Denetim Daire Başkanı Emre Gök de yaptığı konuşmada dernek seçimlerinin meslekleri adına hayırlı olmasını diledi. Yapılan oylama sonucu şube başkanlığına Vergi Başmüfettişi Abdulkadir Ünal seçildi. Genel kurula katılan üyelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Ünal, vergi müfettişliği mesleğinin birçok sorunla karşılaştığını, şube yönetimi olarak mesleki sorunların çözümü hususunda tüm güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dondurulmuş İnsan Beyin Dokusu Yeniden Hayata Döndürüldü

Dondurulmuş İnsan Beyin Dokusu Yeniden Hayata Döndürüldü