Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis MHP’den Kaçmaz’a veto

MHP’den Kaçmaz’a veto

Antalya ‘dan milletvekili aday adayı olmak isteyen Sincan eski Hakimi Osman Kaçmaz’a sürpriz bir kararla MHP Genel Merkezi tarafından olumsuz cevap verildi.. Edinilen bilgilere göre, Sincan eski Hakimi Osman Kaçmaz, sosyal medya hesabından “Türk Millet

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’den Kaçmaz’a veto

 

Antalya ‘dan milletvekili aday adayı olmak isteyen  Sincan eski Hakimi Osman Kaçmaz’a sürpriz bir kararla MHP Genel Merkezi tarafından olumsuz cevap verildi.. Edinilen bilgilere göre, Sincan eski Hakimi Osman Kaçmaz,  sosyal medya hesabından  “Türk Milletinin varolma savaşında ,nefer olarak MHP 'den Antalya Milletvekili Aday Adayıyım. Allah yardımcımız olsun” diye yazdı. MHP’nin kendisine verdiği ret yanıtının da fotoğrafını paylaşan Osman Kaçmaz, bu karar için “Yorumsuz” ifadesini kullandı.

MHP Genel Merkezi’nden  Osman Kaçmaz'a Seçim İşleri Müdürü Duramettin Mengüç imzasıyla gönderilen yazıda, "Partimize milletvekili adaylığı için yaptığınız başvuru, ilgili mevzuat ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin amaç, ilke, politika ve görüşleri çerçevesinde yetkili kurullarca değerlendirilerek, partimizden milletvekili aday adayı olmanız ve aday yoklamasına katılmanız uygun bulunmamış, aday adaylığı başvuru evrakınız ekte iade edilmiştir” denildi..

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurbanınızı esnaftan alın

Kurbanınızı esnaftan alın