Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis Meral Akşener'den İYİ Parti'ye ilginç istek: Fotoğraflarımı indirin

Meral Akşener'den İYİ Parti'ye ilginç istek: Fotoğraflarımı indirin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesi sonrası tekrar gündeme Meral Akşener İyi Parti yönetimine dilekçe göndererek ilginç bir istekte bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener'den İYİ Parti'ye ilginç istek: Fotoğraflarımı indirin
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Meral Akşener görüşmesinin yankıları henüz gündemdeyken Akşener eski partisinden sürpriz bir istekte bulunarak tekrar gündeme geldi. İyi Parti'nin basına kapalı olarak yapılan grup toplantısında yaşananlar bir kez daha gündem oldu.

FOTOĞRAFLARININ KALDIRILMASINI İSTEDİ

Toplantıda, İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Meral Akşener’in parti binalarında olan fotoğraflarının indirilmesini talep etti. Bunun üzerine İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener, parti genel merkezine yolladığı yazıda “İl ve ilçelerden fotoğraflarımı kaldırın” talebinde bulundu. 

dilekçe

Meral Akşener’in İyi Parti Genel Başkanlığı’na yazdığı yazının tamamı: "12 Haziran 2024 tarihinde yapıla kapalı grup toplantısında İYİ PartiÇanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ‘beyefendi’nin; ‘Kurucu Genel Başkan’ olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı’nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın Genel Merkez, Milletvekili, İl ve İlçe Teşkilat makamlarından inidirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur’da su alarmı verildi

Burdur’da su alarmı verildi