Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Ünlü Şarkıcı Devran İskender'e Ne Oldu?

Ünlü Şarkıcı Devran İskender'e Ne Oldu?

Devran İskender, sahnelerin sevilen isimlerinden biri. Ancak ne yazık ki, İskender’in hayranları ondan kötü bir haber aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Şarkıcı Devran İskender'e Ne Oldu?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Devran İskender, sahnelerin sevilen isimlerinden biri. Ancak ne yazık ki, İskender’in hayranları ondan kötü bir haber aldı. Şarkıcı, lösemi hastalığıyla mücadele ediyor ve acil kan ihtiyacı var. Bu durum, İskender’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrenildi.

İskender’in Sağlık Durumu

Geçtiğimiz 28 Nisan tarihinde, İskender sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda ciddi bir rahatsızlığı olduğunu belirtti ve sevenlerinden dua istedi. Bu durum, hayranlarını endişelendirdi.

Lösemi Teşhisi 

İskender, daha sonra bir paylaşım daha yaparak sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi paylaştı. Kendisine lösemi teşhisi konulduğunu belirten şarkıcı, önümüzdeki günlerde tedavi sürecine gireceğini duyurdu.

Donör Arayışı

Dün akşam, “Çok Acil” başlığı ile Devran İskender için kan arandığı duyuruldu. Bu durum, İskender’in sağlık durumunun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Onur Akay’dan Donör Çağrısı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Devran İskender’le ilgili bir paylaşım yaptı. Akay, donör olunması ve asla vazgeçilmemesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, 45 yaşındaki sanatçı dostu Devran İskender için duaların eksik edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray ve Fenerbahçe 400'üncü kez karşı karşıya geliyor

Galatasaray ve Fenerbahçe 400'üncü kez karşı karşıya geliyor