Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Sağlık çalışanlarına tekmeli, yumruklu saldırı kameralara böyle yansıdı

Sağlık çalışanlarına tekmeli, yumruklu saldırı kameralara böyle yansıdı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, bir devlet hastanesinde görevli iki sağlık çalışanı hasta ve yakınları tarafından darp edildi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sağlık çalışanlarına tekmeli, yumruklu saldırı kameralara böyle yansıdı

Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

Edinilen bilgilere göre, İbrahim Halil Y. isimli bir hasta ve yanındaki Mustafa Y. ve Aslan Y. ile Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne gelen sağlık çalışanları Songül K. ve İbrahim Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte hasta ve yakınları, sağlık çalışanlarına saldırarak darp etti. Sağlık çalışanları çeşitli yerlerinden yaralanırken, zanlılar ise polis tarafından gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırganların yakalandığını ve yaşanan saldırıyı kınadığını belirtti. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de kamuoyuyla paylaşıldı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin her zaman kabul edilemez olduğunu vurgulayan Vali Ayhan, bu tür saldırıların sadece kişileri değil, sağlık hizmetlerinin de kalitesini düşürdüğünü ifade etti. Bu tür saldırıların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınacağını da belirtti.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turhan Çömez: Türk miletinin feraseti siyasal elitlere ders verecek

Turhan Çömez: Türk miletinin feraseti siyasal elitlere ders verecek