Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Medyum John of God Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Medyum John of God Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Medyum John of God, gerçek adıyla Joao Teixeira de Faria, Brezilya'nın Abadiania kasabasında 'Casa' adlı şifa merkezini kurmuş bir şifacıdır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Medyum John of God Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Medyum John of God, gerçek adıyla Joao Teixeira de Faria, Brezilya'nın Abadiania kasabasında 'Casa' adlı şifa merkezini kurmuş bir şifacıdır. 80 yaşındaki Faria, iddialara göre görmeyen gözleri açabilen, kötürümleri iyileştirebilen ve kanser gibi hastalıkları tedavi edebilen yetenekleriyle tanınır. Tıp eğitimi almamış olmasına rağmen, yıllardır milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamış ve çeşitli şifa uygulamalarıyla bilinir.

John Of God 121

John of God'un etkisi ve iddialar

John of God'un yöntemleri arasında kristal odalarda tedavi, kutsal şelalede ritüeller ve hatta bazı iddialara göre ameliyatsız tümör çıkarma gibi uygulamalar bulunmaktadır. Ancak modern tıbbın bu iddialara şüpheyle yaklaştığı bilinmektedir.

Kaç yaşında?

2024 itibariyle John of God 80 yaşındadır.

Medyum John of God İş Yapıyor?

Medyum John of God, Brezilya'nın Abadiania kasabasında faaliyet gösteren 'Casa' adlı şifa merkezinin kurucusu olarak bilinir. 80 yaşındaki bu medyum, gözle görülür iyileşmeler sağladığı iddia edilen çeşitli hastalıkların tedavisinde tanınmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Kaybolan Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Aranıyor

Kocaeli'de Kaybolan Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Aranıyor