Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem İsmail Saymaz Sözcü'den Neden Ayrıldı? İsmail Saymaz Hangi Kanalda?

İsmail Saymaz Sözcü'den Neden Ayrıldı? İsmail Saymaz Hangi Kanalda?

İsmail Saymaz, uzun süredir Sözcü TV ekranlarında önemli bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir isim olarak biliniyordu. Ancak son zamanlarda Sözcü'den ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsmail Saymaz Sözcü'den Neden Ayrıldı? İsmail Saymaz Hangi Kanalda?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

İsmail Saymaz, uzun süredir Sözcü TV ekranlarında önemli bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir isim olarak biliniyordu. Ancak son zamanlarda Sözcü'den ayrıldığını açıkladı.

 İsmail Saymaz Hangi Kanalda?

Halk TV'ye döndüğünü duyurdu. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, bu dönüşü X sosyal medya platformu üzerinden duyurarak Saymaz'ın haber, yazı, yorum ve analizleriyle yeniden Halk TV ve halktv.com.tr'de olacağını belirtti.

İsmail Saymaz, Sözcü TV Neden Yok?

İsmail Saymaz'ın Sözcü'den ayrılmasının ardından Sözcü TV'de değişiklikler yaşanmış olabilir. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yapılmamıştır. İsmail Saymaz'ın ayrılışının Sözcü TV'nin yayın akışı üzerinde nasıl bir etki yarattığı ve gelecekte kanalın stratejilerinin nasıl şekilleneceği merak konusu olarak duruyor.

İsmail Saymaz, Sözcü'den Neden Ayrıldı?

İsmail Saymaz, Halk TV'ye geri dönme kararını, gazeteciliğini siyasetin gölgesinden uzakta sürdürmek istemesiyle açıklamıştı. Bu doğrultuda, Halk TV'nin Saymaz'ın profesyonel tercihlerine daha uygun bir platform sunduğu değerlendirilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı'da Şaşırtan Gelişmeler: Uşak'ta 53 Gündür Kayıp Olan Sevil Çetinkaya Nerede?

Müge Anlı'da Şaşırtan Gelişmeler: Uşak'ta 53 Gündür Kayıp Olan Sevil Çetinkaya Nerede?