Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Irmağa Atlayan Şahıs Polis Tarafından İkna Edilerek Kurtarıldı

Irmağa Atlayan Şahıs Polis Tarafından İkna Edilerek Kurtarıldı

Bartın'da üstündeki kıyafetlerle ırmağa atlayan Serhan Ç., polis ve itfaiye ekiplerinin uzun süren ikna çabalarının ardından sudan çıkarıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Irmağa Atlayan Şahıs Polis Tarafından İkna Edilerek Kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Bartın'da üstündeki kıyafetlerle ırmağa atlayan Serhan Ç., polis ve itfaiye ekiplerinin uzun süren ikna çabalarının ardından sudan çıkarıldı. Şahsın geçmişte işlediği bir suç nedeniyle cezaevine girdiği ve psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi.

Irmağa Atlayarak Ölmek İstedi

Bartın Gazhane Parkı'nın arkasındaki ırmakta dramatik bir olay yaşandı. Alkollü olduğu ileri sürülen Serhan Ç., üzerindeki kıyafetleriyle birlikte ırmağa atladı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Serhan Ç., ırmakta yüzerek zaman zaman suyun altına dalarken, polisler uzun süre onu ikna etmeye çalıştı.

"Bunu Eşime Verin" Diyerek Yeleğini Attı

Polislerle arasında duygusal anlar yaşanan Serhan Ç., üzerindeki yeleği çıkararak, "bunu eşime verin" diyerek polislere attı. Yaklaşık 30 dakika boyunca suyun içinde kalan Serhan Ç., hem polislerin hem de itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu ikna edilerek sudan çıkarıldı.

"Ölmeye Geldim, Yine Olmadı"

Sudan çıkarıldıktan sonra "Buraya ölmeye geldim, yine olmadı" diyen Serhan Ç., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından şahsın psikolojik rahatsızlıkları olduğu ve yaklaşık 16 yıl önce eşini öldürdüğü için cezaevinde bulunduğu, kısa süre önce de tahliye edildiği öğrenildi.

Vatandaşlar ve Ekiplerin Çabası Sonuç Verdi

Olay sırasında polis ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra, çevredeki vatandaşlar da Serhan Ç.'yi ikna etmek için büyük çaba harcadı. Sonunda ikna edilen şahıs güvenli bir şekilde kurtarılarak, tedavi altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Havalimanı'nda Klozete Bırakılan Bebek Olayında Rus Kadın Tutuklandı

Antalya Havalimanı'nda Klozete Bırakılan Bebek Olayında Rus Kadın Tutuklandı