Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Malatya depremine canlı yayında yakalandı! O anları anlattı

Malatya depremine canlı yayında yakalandı! O anları anlattı

Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilden hissedilen depreme canlı yayında yakalanan sunucunun yaşadığı stres kameraya yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Malatya'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan deprem 5.9 büyüklüğünde ölçüldü.

Malatya'daki 5.9 büyüklüğündeki deprem Elazığ, Adıyaman ve Diyarbakır'da da hissedildi. Deprem ayrıca Suriye, Gürcistan ve Ermenistan'ı da etkiledi.

"Aman Yarabbim hala devam ediyor, korkunç"

Malatya'da ERTV adlı yerel bir kanalda sabah yayını yapan Hülya Kaya canlı yayında 5.9 büyüklüğündeki depreme yakalandı. Deprem anında tedirgin olan sunucu jeneriğe girilmesini istedi. Günebakan programını sunan Hülya Kaya deprem anında, "Aman Yarabbim hala devam ediyor, korkunç" dedi. 

Canlı yayında depreme yakalandığı anları anlattı

ER TV'nin spikeri Hülya Kaya o anları, "Canlı yayındayken 10.46'da bir deprem yaşandı. Depreme canlı yayında yakalandık korkunçtu. Evinde, işinde, sokakta yakalanan herkes gibi biz de işimizin başındayken yakalandığımız bu depremden fazlasıyla etkilendik. Travmatik bir tabloyla karşı karşıyayız. Psikolojimizin iyi olmadığını her fırsatta söylüyoruz." şeklinde anlattı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş duyurdu: Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılıyor

Bakan Göktaş duyurdu: Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılıyor