Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem “Gururumuzu nesilden nesile aktaracağız”

“Gururumuzu nesilden nesile aktaracağız”

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü ve Şehitleri Anma programı, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkan Vekili Volkan Aydıner, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karayaka, Finike Belediye Başkan Yardımcıları Sıdıka Gökyar Kızılca, İsmet Çetin, Cavit Aktar, Meclis Üyeleri Arif Ertuğ, Selçuk Yiğit, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, Kahraman Gaziler, Şehit ve Gazi yakınları, İlçe Protokolü ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Gururumuzu nesilden nesile aktaracağız”

Finike Belediyesi Liman Sahnesi önünde düzenlenen programda konuşmalarını gerçekleştiren Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, “Bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş olan kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ederken, Yüce Allah’tan, hayatta olan tüm gazilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum.” dedi.

“YÜREĞİMİZDE TAŞIYACAĞIZ”

Finike Belediye Başkan Yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca, “19 Eylül, TBMM tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazilik unvanı verilmesi sonrasında Gaziler Günü olarak ilan edilmiştir. Tarih boyunca, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir gurur kaynağı olarak saymıştır. Bizler de bu gururu, her zaman yüreğimize taşıyacak ve nesilden nesile aktaracağız. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı ve milleti için canlarını siper eden aziz şehit ve gazilerimizi minnetle yad ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.

Haber Merkezi





Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksulu öğrenciler sergi açtı

Aksulu öğrenciler sergi açtı