Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal hem karnesini alan hem de YKS’ye girecek öğrenciler için sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Uysal ilk olarak bugün Antalya’da karnesini alan öğrencilere seslendi ve paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili öğrencilerimizin karne sevincini ve heyecanını, velilerimizin tatlı telaşını, öğretmenlerimizin yaşadığı haklı gururu içtenlikle paylaşıyorum. Bu güzel duyguları bizlere yaşatan çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Muratpaşa'mızı, Antalya'mızı, ülkemizi aydınlık bir geleceğe sizlerle birlikte taşıyacağız.”

Başkan Uysal sonraki gönderisinde ise hafta sonu YKS’ye girecek öğrenciler için bir mesaj yayınladı. Uysal sınava girecek öğrenciler için paylaştığı mesajda: “Haftasonu YKS’ye girecek tüm kardeşlerime başarılar dilerim. Dileğim hak edenin hakkını aldığı, gençlerimizin ve ailelerinin emeklerinin karşılığını bulduğu bir sınav olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Sevgili öğrencilerimizin karne sevincini ve heyecanını, velilerimizin tatlı telaşını, öğretmenlerimizin yaşadığı haklı gururu içtenlikle paylaşıyorum. Bu güzel duyguları bizlere yaşatan çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. <br>Muratpaşa&#39;mızı, Antalya&#39;mızı, ülkemizi aydınlık bir… <a href="https://t.co/TpegE0y9Us">pic.twitter.com/TpegE0y9Us</a></p>&mdash; ÜMİT UYSAL (@Av_umituysal) <a href="https://twitter.com/Av_umituysal/status/1669609937616379904?ref_src=twsrc%5Etfw">June 16, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BURCU KÖKSAL TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ’A SORDU

BURCU KÖKSAL TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ’A SORDU